writing-img

ste vse pri kosilu?

clock-img

16.07.2005, 14:32

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo:

Ti posodim mojega :love:? On je zakon za lovljenje muh - z roko! Večinoma mu uspe v prvo... :)-:)-:)-

clock-img

16.07.2005, 14:35

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

s palčkami? ko v karate kidu?

clock-img

16.07.2005, 14:36

clock-img

Anonimen

Palčkami? kakšne palčke? :ups:
On lovi muhe z golima rokama... :zmeden:

clock-img

16.07.2005, 14:37

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

nisi gledala karate kida ko je s kitajskimi palčkami (z onimi za jesz) muhe lovil? jaz še jest ne znam s tistim, se cela poflekam.

kdaj boš dala kaj slik od bauhija gor?

clock-img

16.07.2005, 14:38

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Midva sva mela pa tako pozen zajtrk (ob 11-ih), da se noben ne razmislja o kosilu. Pa tud pol bova kar na hitrco nardila - ocvrt sir, pomfri in solato. Za jutri (pa najbrz tud za pojutrisnjem :) ) bom pa tud najbrz kar danes ze skuhala filano papriko, ali pa ricet, se se nisem odlocila.

clock-img

16.07.2005, 14:39

clock-img

Anonimen

Upam, da mi bo uspelo kmalo kupiti digitalni fotoaparat, da bom lahko malce napolnila album... Tisti, od katerega so slike, je bil izposojen...

Ima katera kakšno idejo, kaj naj mojemu :love: pripravim za zajtrk? Verjetno bo kmalu vstal...

clock-img

16.07.2005, 14:39

clock-img

Anonimen

Filano papriko naredi! Takoj pridem! :)-:)-:)-

clock-img

16.07.2005, 14:41

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Se vredu, da smo bili do zdaj zunaj, ker vse kaze, da bo spet dez. Janu sem otvorila kopalno sezono na vrtu, pa seveda par slikc nardila. Ob priliki jih bom dala v album.

clock-img

16.07.2005, 14:42

clock-img

Anonimen

Pri nas v LJ je pa vroče za znoret... Prejle sem peljala ven Gospo pes, pa sem mislila, da me bo pobralo...

clock-img

16.07.2005, 14:44

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

pri nas je tudi vroče ko pes, jaz pa moram v tej vročini šotor podirat, za umret.

clock-img

16.07.2005, 14:45

clock-img

Anonimen

Hvala Bogu, da delam ponoči... Takrat ni teh problemov z vročino... Sem rekla šefu, da je stran vrgel denar za klimo, ki jo je kupil v pisarni...

clock-img

16.07.2005, 14:47

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

he, he. kaj pa dnevni šiht? oni pa naj zgorijo?

joj, jaz se moram it malo vležt, ker že na pol spim. fajn bodite.:muca::muca:

clock-img

16.07.2005, 14:48

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Ma ja, sej vroce je tudi pri nas, sam se neki oblaki nabirajo.

Zdej so nam prisli pa koncno se ograjo na stopnice montirat. Sem bila danes zjutraj ze ful jezna, ko se tile obrtniki tako napravljajo, ko lacni sr.. :grrr: Se zmenis za konec junija, zdej je ze sred julija, potem gre na dopust, potem gremo se mi, in ce bo vse po sreci, bo do konc avgusta cist fertig. Potem si pa moj :love: nic ne upa rect, ko se boji, da potem ne bi blo vredu narejeno. Mene pa razp...., ker ce jim das avans, ima da nardijo, kot je zmenjeno, a ne :zmeden: No, zdej ze dobro kaze.

clock-img

16.07.2005, 14:48

clock-img

Anonimen

Lahko noč, Sončece!

A zdaj sem pa sama ostala? :ups:

clock-img

16.07.2005, 14:49

clock-img

Anonimen

Jaz sem pri tem držim enega samega pravila - nikoli ne plačaj dela, ki še ni opravljeno...

clock-img

16.07.2005, 14:53

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Glede na to kaksno cudno stopnisce imamo, smo lahko srecni, da nam sploh kdo hoce naredit ograjo. In ker pac popoldansko fusa, si ne mores nic. Tist avans smo dali pa kao za material in je tud podpisal, da je denar prejel. Sem pa ze resno razmisljala, da mu za vsak teden zamude odbijem, ne vem, 10 jurjev? Pol pa moj pravi, da se nej to kar sama z njim bodem :zmeden: Eh, kdo bi razumel moske?

clock-img

16.07.2005, 14:53

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Jao kakšno tipkovnico je moj:love:, zdejle montiral, neko staro...:hudicek:.. Mu je malo prej padla ena dol pa je bila takoj hin.. Ta je pa tako čudna za pisat, ker jo nisem navajena...

Joj punce jaz pa tak uživam v hladnem stanovanju, mi kar ni ven za it, pa bi mogla it v trgovino, še danes nisem bila nič zunaj..Imamo namreč klomo v stanovanju ;), potem se pa ob taki vročini kar notri držimo...!

clock-img

16.07.2005, 14:56

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mi smo pa mislili it danes mal po trgovinah, pol nas je pa mojster nategoval celo jutro in se ob pol treh koncno prikazal :( Zdej pa ne bomo sli nikamor. Spat najbrz :zaspan:

clock-img

16.07.2005, 14:59

clock-img

Anonimen

Temu "mojstru" ti kar objasni, da v kolikor ne bo delal in naredil, kadar, kolikor in kar je treba, lahko pozabi na preostanek plačila... In mu pomahaj s pspirčkom, ki ga je podpisal, pod nosom...
V nasprotnem primeru me pa pokliči - mu bom že dala vetra...

clock-img

16.07.2005, 15:00

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

O.K.

clock-img

16.07.2005, 15:14

clock-img

smrka

pencil-img

3582

mi smo pokosilovali :)

clock-img

16.07.2005, 15:15

clock-img

Anonimen

Je bilo kaj dobrega?

clock-img

16.07.2005, 15:16

clock-img

smrka

pencil-img

3582

gulas pa spagetke sem nardila .. matr sm pridna :) zvecer gremo pa tasci na kosilo, upam da ni nardila kaj podobnega :)

clock-img

16.07.2005, 15:17

clock-img

Anonimen

Jaz pa mislim, da bom dane snaredila kar pire krompir in polnjene paprike... Ampak pire krompir bo umeten, iz vrečke, polnjene paprike pa iz konzerve... :zmeden:

clock-img

16.07.2005, 15:19

clock-img

smrka

pencil-img

3582

:) to je kosilo na horuk :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem