helou!
punce, hvala za odgovore... ja, tinčijin primer mi je logičen, če ne hodiš več v šolo, tud preživnina ni potrebna, to vem ja.
tinči - si fajn povedla za avtosedež, bom našim majskim čvekam na cepetavčku povedla, da mizica ni glih bog ve kaj, me bojo tk s kože dale
ker tam se je par tednov nazaj dobesedno bila bitka med mamicami, ki so branile vsaka svoj "najboljši" avtosedež
js sm pa kipela od smeha zrom
A ti bi pa kr dvojčke mela al kva!??
Men ne, hvala... jih tebi odstopim
no, če se že zgodi, potem itak da bi jih mela, ampak želje pa nobene... zmer sm rekla, da hočm 3 otroke, najprej 2 fantka in potem punčko, pa mi je zadnje čase bolj všeč kr dva otročka, parček jasno, no, če bo pa v drugo fantek, pa se mi mogoče res uresniči otroška želja, da bo pol še punčka
no, če bo pa spet fantek, pol pa ne bomo nehal do 11, da bomo mel svojo fuzbal ekipo
hec je biu tole
no, ja kaj še? AJAAAA! Martin gre dons prvič na "počitnce"
prespal bo pri svojmu pradediju in prababici, upam, da bo vse tko k more bit, sej jih je navajen in onadva njega, ker smo skor vsak dan kr dost skupi, upam na najboljše
pa da se jst mal odpočijem
sam ga pa že kr zdej pogrešam
pa je še doma, kaj šele bo
no, zjutri bom pa tk kr poletela v pižami tja aj ges
sej so sam dve ulce stran
aja, pa porod - hmmm no glih tok "lahek" ni biu, bil je pa lep in bo ostal v čudovitem spominu
Tud jst upam, da bo v drugo kr "vn padu" oz. padLA
evo, vuvuzelaaaaaaaa