Res so prav neverjetne cene nosečniških oblačil. Človem kar ne more verjeti kako nas skubejo, da o cenah stvari za otročke ne govorim. Meni tudi ni jasno kaj bom oblekla za zimo, ker mi nobena od obstoječih bund ne bo prav. Po moje bom morala kaj nabaviti a bom šla v kako bolj poceni trgovino, ker se mi zdi res škoda nekaj drago in kvalitetno kupovati, kar bom nosila samo par mesecev. Od tega kar imam v omari mi pa nič ne bo prav, saj mi že sedaj ni več

Edino če oblečem kako bundo od moža (ima 105 kg) a za enkrat raje ne razmišljam, da bi mi kaj lahko bilo prav. Še vedno upam, da se ne bom toliko zredila

Drugače pa bom naredila tako kot Teyla in bo rešen problem
Cukica tudi mene vselili, da sva se spoznali v MŠ. Res je fajn poznati koga iz foruma. Jaz tudi komaj čakam drugi teden, da bomo spet kaj novega izvedeli.
Babynitka meni se tudi zdi prezgodaj, da že čutim brcke. Pravzaprav sem jih prvič začutila že v 17-tem tednu, zdaj po dveh tednih pa jih že oreng čutim in to že najman ene 20x na dan. Pa sem tudi jaz prvič nosečka. Očitno bomo prej rodile

Včasih so menda res na podlagi tega določali PDP, če pa drži je pa druga stvar.