Kok veliko ste napisale, meni ni nič javlalo na mail...cccc
Pozdravček novim nosečkam.
maurica no trenutno se pritozujem, da ga nima, tako, da če bo potem velik me nič ne moti bom ponosno korakala z njim naokrog ;) Pa je kaj težji porod, če ga nosiš naprej? Sem razmišljala, da bom vsaj pogdlago imela za noč čarovnic, da bom kaj narisala gor
Gle tehtanja, je pa kar striktna naša sestra, te da gor pogleda in odčita, nemorš nič goljufati. Čeprav se mi zdi, da njihova goljufa pol kile
Meni sicer, če sem bolj oblečena odbije 2kg poletno je pa 1,5kg. Sam to je tako, relativno, če si že tako z večjo konfekcijsko številko, maš sigurno težje cote kot ena s 42/44 v primerjavi z 52/54.
sara1986 a niso skoraj iste kot elevit, mislim vsebinsko (vitamini in minerali). Me pa zanima kako jih boš prenašala, moje prijateljice in sošolke nosečke so slabo prenašale, pa ne vem zakaj. Jaz jem ze od začetka elevit, ker mi je po trifolni bilo nenormalno slabo in imela drisko, očicno mi te od krke nekaj niso bile ok. Ne ve zakaj
Kdaj bo sedaj srečanje, da se bomo skupinsko pocukrale?
No pa sem na zeleni veji z branjem
Sem pridna, se učim v postelji, ker me kuha in kašljam. Mi pravi moj, da imam tako žameten glasek, ko tako škripa, da mali bo pa metalc ker tako kreham