IZVIRNO SPOROČILO: HoneybeeMaja
Nina33 vaša Cilka je ful lepa mucica,najbolj mi je seveda ime posrečeno.
Sem predala pohvale naprej, je zelo dojemljiva za komplimente

. Je pa postala en velik hormon odkar pričakujemo, je bila že pri prvem taka, samo sva bila 100% de je tako zarad selitve in rabi mal več crkljanja

. Pa so zgleda vseen hormoni

.
Ja, imena...

Tko kot ene postrani gledajo, češ de dajejo otrokom živalska imena tko mene zarad obratnega razloga

. Mamo že Danila kunca (če bi bil zajc, bi bil Dane

) in morsko pujso Fani. Prej so nam pa družbo delali papagaj Rudi, kanarček Luka, maček Miha, "skakači" Filip, Božo, Ciril in Cene, pa ruski hrčki Pikica in Tonček ter Uček ( to se ga je prijelo, eno pač živalsko ime), pa pujsi (morski) Maja

, Vanja, Saša in pa Mališ (tut eno mal mim ime zame). Pa kle pr atu, kjer smo zdej doma, je naš zunanji maček že enajsto leto Maks - sem našla en kompromis, domači tuki mačke vedno kličejo mac ali muc, pa sem mu dala tacga, ki se podobno sliši

.
Kako je pa vašim žvalcam, so

, ime?
Joj, imam fajn velik cajta zdelje: kosilo že skoraj skuhano, fanta spita/počivata zunej - se jima grem počas pridruži - prav fino mi je

.
Meta, si že sfiniširala sobico? A fešto ste že imeli al bo prav na datum al kasneje? Čestitke pridejo z moje strani šele jutri, nič prej

.
Teyla, ma se imaš fino: dons z motorjem (jaz se jih sicer bojim, ampak... vsak ma svoje, ne

), pa z balonom jutri

. To bi pa z veseljem.
Ninchi, šele zdej ornk za nazaj berem, prej sem samo preletela:

za brce, men je tut v prvo

+/- preskočil, vsaj za zihr jih nisem čutila.

Te bunkice so pa tut fajne, naš/a

je začela pod popek lest, je zdej ene dva dni spet velikrat mal smešen videt

.
PilotGirl, kako je ati?

Pa še enkrat

za Lolo. Drgač sem pa mislila, da je kakšna ameriška veverica to. Res ful luštna žvalca.