Al pa če ti vmes, ko ti ga merijo , še kri vzamejo

, to so men zanč naredl. Sej nisem tko zlo občutljiva, no, ampak, pritisk mi pa dvigne

.
Cukra pa men pomoje sploh nikoli niso gledal

Vsaj zabeleženo ni nikjer, niti v kartoteki (sem firbec in jo prešnofam kuj ko jo v roke dobim

). Sem si pa dons zalogo sladkega obnovila

, imajo v Šparu akcijo Grancereale in Leibnitz piškotov, pa Dr.Quetkerjeve Crunchy pillows tut, so mi dobri za umret. Pa še glede kil se ne sekiram, so me na pol okregal, de sem se premal zredila - pa glih ta mesec, ko res žrem ko

. Mogoče bi mogla mal stradat - prejšnji mesec nisem kaj prida vase dala, pa je šlo (po njihovi vagi) kar ene 2-3 kile gor
Maurica, glede Isofixa sem jaz enako slišala, pa se "na srečo" tut ne bi mogla zanj odločit, ne gre v avto

. No, ko bomo kej drugega imeli, bi že šel not, ampak mam lupinico še od sineta in ne mislim nove kupovat.
Ninchi, jaz bi tut spala, pa ne gre

. Pa ne zarad malega, zvečer sploh nisem zaspana

. Je pa res, da proti koncu večino

to čaka.
Tamy 
za poba

. Men se je tut zdelo zadnji esec, de bo punca in sem prav vesela, da sva vprašala in da se je videlo. Pobči so pa preverjeno krasni (sej punce tut, de ne bo zamer
Hayabusa 
, samo ne morem s prve roke zatrdit). No, viš, tebe pa pohvalijo za pol kilce gor, mene pa kregajo, de bi moglo več bit

. Nikol jim ni prav, prav res. Glede "razvajenosti" s spanjem v skupni postelji: tut men se ne zdi glih razvada, je pa fino, de ni skoz en zraven

, sej se zastopmo, a ne? Pa atiji so mnogo bolj nesproščeni med spanjem, nimajo "ta pravih" hormonov

. Je pa grozno fletno, ko se bitje privije zraven in blaženo zaspi

.
Ina5505 
za zdravo

.
Pa
za seznam, ko se bo popravljal, sem pozabila prej napisat:
P 25.10. Joj, čvekate medtem, ko pišem

Upam, de mi rata do konca prebrat, preden se mali zbudi

.
Glede odvzema krvi - za glukozo 8za ostalo je+/- vseeno) je nujno bit na tešče pa tudi kri jim ne sme predolgo poj stati, če želijo res prave rezultate dobit. Kolk se pa držijo tega, sploh zdej, ko se štrajka...
Hel32, kako pa je veliki brat kar se zdravja tiče? Pa ti, si se izognila viruskom?
Pa še
link do testov varnosti za avtosedeže, na seznamu levo se jih poišče, jih je več:
http://www.motorevija.si/l2.asp?L1_ID=33 IZVIRNO SPOROČILO: Registirana
Punce, a gleda katera serijo True Blood? Jaz sem jo šele pred dnevi prvič pogledala, in sem zdaj čist noter padla.
Grem brž še eno nadaljevanje pogledat.
Bi verjetno padla not, ja, sem jo včasih na ne vem več kermu programu ujela. Zdej smo pa +/- brez TVja, ker je pri dediju v sobi, pa je mal zoprno gledat medtem ko nekdo spi zraven

. Prve večere sem sicer pogrešala, zdej pa kar pozabim

.
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
no evo jaz sem :) glih kar v vseh 21 t sem prvic spila kavo v restavraciji, seveda z dodatno mleka in brez cukra. In zdaj ne vem, al mu je bila vsec, pregrenka ali pa sploh ne mara. vglavnem sem dobla ze brce po hitrem postopku!
Hayabusa, se podpišem pod post o dojenju (nočnem) in spanju. Jaz zdej sicer sploh ne morem zaspat, ko enkrat zaspim, mi je pa muka zbudit se, kaj čem, sem ko uni inertni plini, ne menjam rada agragatnega stanja

. Prve mesece bi pa samo spala, če se je le dalo, tut že ob šetih popoldne, kaj me je brigalo. Saj za pospravit ipd. itak vse počaka (na žalost

).
Vipercat - Nadnaravno - tut super

. Pod spanje se pa tut kle podpišem - ni glih čist neprsapnih noči prav veliko blo zadnje dve leti. Ni pa več na par urc (al pa clo bol na pogosto) budnice, zdej res mogoče le 1-2x na noč pa še to mi ni treba glih vsatat vedno

.
Ma ste me s sladkim spet napsihirale

. Bo zgleda dons sladica pred in po kosilu

. Grem rižoto od včeri pogret pa mal prigriznit

, mali princ še spi

.
No, pa sem se napričala, je zgleda tak dan (kao

, verjetn je luna kriva)
Lep dan vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 30.9.2010 14:26:26 >