Ojla so-
,
se še jaz malo oglasim po dolgem času. Zadnje dni sem čisto raztresena, jaz sem bila tudi tako zelo zelo razočarana na prvem pregledu, da kar ne morem dojet, da se kaj takega sploh lahko dogaja... ne mi zamerit, ampak bom delila zgodbo, da se malo izpraznim
v glavnem, naročena se, bila za prvi pregled, pridem tja, moja ginekologinja bojda ta dan sploh ne dela... se hočem nearočiti za kak drugi dan, pa ima baje tako veliko nosečnic, da jih daje drugim ginekologom, da jih spremljajo skozi nosečnost. In potem mi svetujejo naj kar grem na pregled k enemu od ginekologov, ki delajo tisti dan. Ok... naj bo. Zavijem v prvo ambulanto in se zmenim, da me pregleda ginekologinja, ki je bojda tudi porodničarka v lj. porodnišnici. Pridem notri k njej, me vpraša kaj sploh delam tam, povem da sem imela + test nosečnosti in me vpraša, ja kdaj ste pa nazadnje rodili. Jaz povem, da imam doma osemmesečno punčko (vse to seveda z nasmehom in veseljem), ona pa me začne dobesedno nadirat, da nisem normalna, pa če sem neumna, da rojeva se na 4 leta (?!?!?!) in da zaradi takih potem mamice umirajo med porodi in se rojevajo nedonošenčki, in da je to totalno neodgovorno do otročka, ki ga imam doma in me potrebuje (pa ok... sej ga ne bom zdej dala v rejo) in do otročka, ki ga nosim. V glavnem čisti šok... potem ko sem malo k sebi prišla sem ji rekla, da če je tako pametna nej mi razloži zakaj je v veliki večini družin med brati in sestrami ca 2 leti razlike, če se pa rojeva na 4 leta in ji pač rekla, da sem tam zato, da ona naredi to za kar je tam, torej me pregleda, to je pa vse kar od nje rabim. Ultrazvoka mi ni naredila, samo pregledala me je, naslednji ponedeljek ga imam, sploh ne vem kaj naj, ker k njej me res ne vleče na ultrazvok.
V glavnem... razočarana, osupla, zmedena... in predstrašena, če je res lahko kej narobe zdej tavam naokoli zadnje dni.
Šla sem brat na forum, v google sem vtipkala njen priimek in so o njej napisane take stvari, da se lahko človek samo za glavo drži. Sploh ne vem kaj naj zdaj... če moja ginekologinja svoje nosečke daje drugim, ta mi je itak jasno povedala, da je bolje da pri njej nisem čez nosečnost pa mi tudi slučajno ni do tega... rabim novega ginekologa?? samo kaj ko te v nosečnosti nihče ne vzame, pa še čakalna doba je dolga...
res ne vem kaj bom... upam, da se pokaže kaka rešitev.
Kaj pa ostale, ki imate tako malo razliko med otročki... a ste imele tudi kakšne probleme????
se opravičujem, upam da nisem zamorila... samo čisto sem iz sebe... takega odnosa tut slučajno nisem pričakovala.
grem malo nahranit, ker se že precej razburja... se tipkamo...