IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Sem pa poleg vsega tega zlo zaskrbljena glede dogajanja v trebuhu, ki ga praktično ni. Sej pozabim ker mam tolk dela, ampak ko se pa spomnim sem pa zlo žalostna. Vse govorite o brcah, ki vas celo zbujajo, pr meni pa sem in tja mal žgečkanja (ki traja že mesec in pol), brc pa ni več, čeprov sem prve začutila že 3 tedne nazaj. Razmišljam o morebitnem zastoju rasti ali čem podobnim... skratka čist sem na koncu z živci včasih - pa tle delam ko norc čeprov sem noseča (sej vem da sem neumna). Včasih sem na robu joka...
Zihr je vse OK,

, želim ti, de te čimprej ornk zbrca

. Čimbolj pozitivne misli, če ne gre drgač, pa mal "panike" naženi in naj ti G kak UZ nardi, de boš pomirjena

. E, vidim, de je Patrisha podoben nasvet dala

. Pa zihr te še tale ponedeljkova M mori, mene je pred vsemi pregledi tako strah.... Čeprav mi je čudno, de si imale tako malo pregledov

. Teli G so res vsak čist po svoje naštelani.
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
In evo. Ravnokar sem dobila uradno odločbo od ZZZS, da sem doma do 10.12. Potem pa še tistih cca. 14 dni do novega leta, ko sem spet doma.
Piše pa, da smem zapustiti dom le, če grem na pregled ali terapijo. Najboljše, da mi mož kar ključe od stanovanja vzame.
Fajn, za bolniško, čeprav tale haus-arest men nč kej fajn ne diši

Men bi definitivno mogl ključe pobrat

. A to fest preverjajo?
Tamy, jaz ti pod 56 ne priporočam - tut če bo manjši (ker verjetno bo, povprečno so okoli 50+ ob porodu). Men ga je bilo še v te zoprno oblačit (je imel 51cm), je lažje, če je večje, tut vizualno ne moti, se mi zdi, de so po večini v preveliko oblečeni (še v P jih imajo v res prevelikih cotkah). Pa še naš je imel glavo veliko (38), pa ko so mali jim tako "opleta" in sem pravi fan unih bodijev na preklop.
Maurica, ja res nisem

vedla, ma je bil lep

. Sej zdej že vem kaj z njimi

, čeprav sem bolj mesojede pasme
Valek, Nina je men zlo všeč

, za
Hel32 dam pa roko v ogenj, de ji je Lukas tut zlo všeč

.
Registrirana, sej to si pa enkrat že omenila, ne? Joj, moj spomin

Pa držim pesti

(no, tale je temu še najbližji).
Eh, mene pa tale nočna dežurstva kr mal zmatrajo

. Sem šla spat ob dveh, poj čez kr neki cajta sem mogla na wc, nč spala vmes, je bila ura že štiri... ob sedmih pa auf

Glih ko se meni res fajn spi

. In zdej spet čez dan komi rolete gor držim, zvečer me bo pa ob osmih za dve urci zmanjkalo (se trudim de ne bi, pa ne gre, pa upam, debom poj vsaj do jutra potegnila - pa ne), poj bom pa spet kt rožca do zgodnjih juranjih ur. Vsaj dolgčas mi ni nkol

.
No, de še kilce pokomentiram: sem po naši domači vagi šla od štarta švoh 5 kilc gor (mogoče bol dobre štiri, no) in se mi bauh prav fajn že pozna, sem prav vesela - v prvo ga ni blo od nikoder, kil pa kukr češ (sem z 52 na 70 prišla, pa mi začuda ni noben nč reku

, sem imela pa kri in pritisk res vedno bp).
Zdej grem pa kosilo prstavt, bomo dons bol pozni, smo dopoldne mal raztegnili

.