IZVIRNO SPOROČILO: tamy82
Pa te mako in tetra majčke ... kakšna je sploh razlika?
To bom mogla pa jaz mojo mamo vprašat - ona ve vse

. Jaz verjetno imam kej tacga že doma pa ne vem, de se temu tko reče

. Bodijev sem jaz imela (pre)malo, sploh ker sem ga v dveh naenkrat imela, in poj ko "polije" smrdita pač oba in je treba oba menjat - če imaš "srečo" je to parkrat na dan

. Sem pa pristaš unih bodijev "na preklop" al kuko se jim reče - uni, ki jih ni treba čez glavo gor vlečt u glavnem. Si jih bom sposodila kar jih bom dobila

. Cifre pa pod 56 pomoje rajš ne kupuj, še tega ne prav velik - jaz sem imela (no, moj sine

) manjše spodaj in večje zgoraj, je blo laži oblečt. Ostalega pa ni tolk treba, sej nikoli ne "ležijo" nekje na hladnem nepokriti pa tko. Kolk (številčno) sem imela vsega pa nimam pojma in niti preštet ne morem, ker sem imela veliko sposojenega (si bom spet sposodila). Glede cifre kombinezonov se pa čist z Ninchi strinjam - jaz semga celo za 4-6 mesecev kupila (68

), boš vidla - boljš je "preveliko".
Ninchi, luštne cotke si mu kupila

. Sploh pižamce (in vse ostalo tudi) z barbapapami so tolk lušne, pa mojmu malemu so tut všeč, ima doma mojo (prek 30 let staro

) rdečo veliko barbapapo za igrat se

. Kako je pa tvij

? Upam, de je bolje, zaradi vseh treh

.
HoneybeeMaja, če bo fest mraz jih itak mame nagonsko tko zacotamo, de boh pomagi

. Nej te ne skrbi preveč

. Teli gadgeti so pa tut men tko lušni, pa uporabni tut zgledajo, bom Miklavžu/Božičku/dedku Mrazu pisala, če mi že za moj RD ne bo nihče nč tacga prnesu

.
Tamy, z veseljem vas zalagam s takimi, men je zanimivo/zabavno, kolk so pa koristne

Jaz kšno stvar probam za izgovor ponucat, za take mi vse prov pride
Uživajte v sončku!