Ojla punce!
Čestitke za uspešne preglede in za M
. Mi smo vredu, bebica brca in se očitno dobro počuti....
Glede kil se ni treba pretirano obremenjevati; ok, ne zdaj jesti za tri nore, ampak gredo po porodu lepo dol. Dojenčki vse dol spocuzajo
. Nespanje, sprehodi, povrh pa še dojenje in kile gredo dol. Jaz sem optimistka...
šebela, prevleka za dež ni nujna, ker dejansko ko dežuje, ne gre na sprehod, vsaj jaz nisem hodila, vreča pa mi je super.
Vse to bom morala nabaviti, ker mi zadeve od dvojčkov ne pridejo v poštev
. Se nagibam k vozičku Mutsy 4 Rider... Ga je mgoče katera gledala?? Se pa res ne zloži na malo...
meta21, moja dva sta pa leto dni bila pri nama v sobi; sta sicer lepo spala, ampak sta se izmenično zbujala, tako da sva z možem na začetku funkcionirala napol v spanju
. Sicer pa me otroci v spalnici ne motijo, mi se radi stiskamo in spalnica nam ni samo prostor za intimno zakonsko življenje staršev
. Kriza tole s sščitnico... Upam, da bo tokrat vse minilo brez težav...
Strije: jih v nosečnosti nisem fasala, upam, da tako ostane, jih pa imam po prsih še iz prednosečnišnih časov, ko sem začela jemati KT so se mi v prvem meseu joški tako napihnili, da sem kuj strije fasala... Kaj čmo, me ne motijo...
hayabusa, čudovita torta. Si sama tole dekorirala??? Pa seveda vse najboljše...
Nina33, aaaaaaaa, čudovite stvari.... Seveda so vse "nujno potrebne"
. Pa bejž spat
.
Honeybee Maja, jaz sem za dvojčka imela ABC design, trikolesnik, pa ni bil ne vem kaj... NI bil stabilen (kar je itak značilno za trikolesnike), pa širok, da v pol trgovin nisem mogla z njim.... Katastrofa
. Pa super za novega temeljitega ginekologa.
Tamy82, po moljih izkušnjah rabiš kar precej teh malih oblačilc, sploh če dojenček precej poliva in ga je posledično praktično po vsakem hranjenju potrebno preobleči. Jaz bom kupila za začetek št. 56.... Ne bom pa imela teh tetra in mako majičk, ampak kar bodije na preklop, so mi bolj praktični... Št. 62 pa je za moje pojme za tako male preveč; ne vem no, meni ne sede, da je tri mesece v oblačilih s podvihanimi rokavi... Razen seveda če je dojenček ogromen, ampak večina jih je povprečnih.
Petrap, samo da sta bebici ok
Mišyka, čestitke za uspešno morfologijo in za
.
Gospa samsara04, ČESTITAM
.
tršica, vse najboljše!
Jaz pa sem, od kar sem noseča, bolj odprta
. Grem vsak dan, kar je za mene redkost...
Se beremo...