ojla punce,
je pasal tale podaljsan vikend :)
cukica, super, sem vesela za vaju!!
lil, predvsem pazi, da ne jes hrane, ki zapira (npr. cokolada, banane ...). Tako kot so ze druge napisale, pa pomagajo slive, semena, mlecni izdelki. Tudi jaz sem imela s tem tezave, pa sem jih odpravila.
Punce, jaz imam tak trebuh, kot da bi bila ze v 4. mesecu. Sva bla ta vikend pri mojih doma, pa je mami rekla, ooo, si se pa malo v trebuscek zredila
(nisva se nic povedala doma za mojo nosecnost). Pa je moj hitro rekel, da sva se v zadjem casu oba malo zredila, ker kao veckrat vecerjava
. Lahko pa, da se jim ze kaj sanja. Sva se odlocila, da pocakava se NS, pol bova pa vsem povedala.
Vceraj so pa tudi meni hormoni udarili na polno. Sem se skoraj zjokala in razlagala mojemu, da sem debela, da kaksen trebuh imam, pa v rit sem se zredila ... me je malo potolazu, pol mi je sel pa dva toasta naredit
.
Jaz bi imela pa eno prosnjo za tiste, ki ste ze mamice. A bi mi lahko prosim napisale, kaj rabis na zacetku kupit za otrocicka. Moj moz se namrec odpravlja sluzbeno v Ameriko in sva mislila, da bi nekaj stvari kar tam nabavil, ker so ful cenejse kot pri nas. Tukaj mislim bolj na take stvari, kot so: varuska na daljavo, za izsesavanje mleka iz prsi, termometer ... sva malo gledala cene in se kar splaca. Hvala.