Evo mene po dolgem času. Uf kako ste se načvekale. Pridno vas sicer prebiram a za pisanje sem pa taka lenčina, da je joj.
Včeraj bi morala iti v MŠ s Cukico a se je moj dragi tik pred zdajci spomnil, da bi šla v eno trgovino izbrati barve za naše stanovanje. Sva našla super kombinacijo zelene in oranžne in že komaj čakam, da se polati beliti. Ravnokar pridno sesa hodnik, ki ga bo začel čez kak dan oblagati z marmorjem. V nedeljo smo imeli mega selitve omar, skrinje... iz hodnikov in zdaj se začne akcija. Če bo prav bo v enem mesecu ve prištimano za našega pikca
Komaj čakam, da dobim se tiste male cotke od sestrične, da jih začnem sortirati, prati, likati in pospravljati. Pa da vidim kaj bo treba še nabaviti. Me je že oreng zagrabila nakupovalna mrzlica in bi šla kar v prvo trgovino po flaške, igračke, nogavičke, copatke.... A bo bolje še malo počakati, saj je še polno časa a vseeno nebi rada na zadnji mument vse nabavljala tako, da računam vsaj v decembru vse nabaviti in lepo pripraviti, saj bi rada januarja v miru počivala in se psihično pripravljala na porod.
Drugi teden imam pregled in komaj čakam, da vidim kako velik je že naš fantič. Me pa seveda spet panika grabi zaradi ponovnega povečanja teže

Kot kaže bom res nekje blizu +30 pristala. Jao, pa že sdaj sem tako nerodna

, da se komaj obujem.
Čestitke vsem za uspešne M.