No, ni me bilo dva dni, pa sem mislila, da bom imela še pa še za prebrat, pa mi niste naredile toliko dela. Sva bila z mojim v Švici, je bilo res lepo. Sva šla na en letalski miting, ki je na gori 2300m visoko. Sem prav ponosna, da mi je uspelo priti na vrh, čeprav so nas z busi pripeljali do 1500m, potem je pa še gondola potegnila kakih 200m. Pa vseeno ni bilo lahko. Smo pa zelo od blizu gledal aviončke in helikopterje in je bilo prav super. Sem se skoraj jokat začela, ampak to bi verjetno razumela samo Pilotgirl.
Aja, videla sem 4,5kg Toblerone, sploh nisem vedela, da kaj takega obstaja. Ampak cena je bila pa 100 CHF.
IZVIRNO SPOROČILO: valek
pa ja....zakaj ne....lazanja je super...pa ni velik posode za prat:))
Zanimivo, ko se je pa jaz lotim, pa posodi ni in ni konca.
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
meta21 madonca, tolko "slabih" stvari, da ti je pustila nosečnsot? Si me kar malo ustrašila, še posebej tisto s sklepi. A lasje niso več zrastli nazaj?
So, so! Samo nekaj časa je zgledalo kot da imam nekatere lase za 15 cm daljše kot druge. Čop je bil na koncu čisto tanek, pri glavi pa cel kup mladih.
Aha, ok. Dobro, da so zrastli nazaj. Meni se je sicer ta "prenova" las že zgodila, verjeto so bile tudi tabletke krive. Bom šla pa še enkrat čez, kaj pa čmo.
d3lfink4 čestitke za sobico, to je pa res super nagrada!
britje jaz uporabim kar aparat za striženje od mojega, ki ga tudi on uporablja za britje. Dlačice pobere do okoli 5mm , kar se mi zdi ravno prav. Je pa že res umetnost to opravljati pa je moj trebušček še kar majhen.
suzy29,
maurica čestitke za lepo opravljene preglede!
cukica Nejc je tudi meni všeč, ampak moj pravi, da je Nejcev milijon in mu ni všeč

. Hvala ti, da si zbrskala seznam za Lj, ker jaz ga ne bi bila sedja zmožna poiskati.

Se pa strinjam s trsico-ni treba, da smo tam 5 ur. Lahko samo en kofetek na hitrico, pa je. Ravno toliko, da ne bom imela zraven obraza slikico iz foruma, ampak ta pravo ime.
mamasita dobrodošla med februarkami
tanjusi super, da je z rezultati AC vse ok.
A katera ve, če te v laboratoriju lahko zavrnejo, ker nimaš zdr.zavarovanja? Sem namreč dopolnila 26 let, pa še nisem šla zadeve urejat, ker sem vedno delala. Imam pa dodatno, ki je plačano za ta mesec, ampak verjetno ne velja, če nimam osnovnega, saj mi moj ni mogel zrihtati zdr.zavaravoanja z tujino, ker je gospa rekla, da nisem zavarovana. Me je ful strah, da ne bo treba plačat pregleda za sladkor. Ne vem, če mi bo to uspelo jutri zrihtat.
< Sporočilo je popravil Teyla -- 14.10.2010 16:34:18 >