Pozdravček vsem!
Moj pa žal še ni uspel začutit brck čeprav naš malček na mumente nori kot nor a ko da on roko gor rata pa čisto pri miru. Očitno se ga mora še navaditi
Cukica fajn odpravi na pregledu in me seveda kaj pokliči, da vidim kako si odpravila, pa če boš mela čas greva lahko na kako kavico.
Jao spet ti kilogrami

Jaz se bom do konca očitno kar razpočila, ker vsak teden ko grem na vago gre gor za kako kilco

Res mi ni nič več jasno. Sploh ne jem nevem koliko, pa še gledam kaj jem a kile kar norijo. Po moje bo najbolje, da malo dohtarja povprašam kaj bi to lahko bilo, pa četudi me bo okregal. Za enkrat mi ni še nič rekel a po moje tudi še to pride

Za enkrat sem na +13 a se ne upam sama od sebe delati neko dieto, da nebi slučajno kaj manjkalo našemu pikcu, če pa mi jo bo dohtar predpisal se jo bom pa seveda držala.
Drugače se mi pa zdi, da je čas začel kar šibati in kar ne morem verjeti da je danes že 24t in 4/7. Po eni strani sem kar vesela, da bi zdaj naš pikec že imel kako šanso za preživetje, po drugi strani pa me vse bolj skrbi. Itak same brezvezne stvari a zgleda, da to sodi zraven.
Dva dni smo bili pri tašči, ker so pokladali kamen na hodniku in sem presrečna, ker smo se vrnili domov. V začetku drugega tedna grremo še za ene dva dni in bosta oba hodnika končana

Komaj čakam, da bodo ta dela končana, ker imamo en kup prahu po bajti. Tako, da me potem čaka ena oreng generalna.
Punce uživajte v tem lepem deževnem dnevu.