Pankreas ali trebušna slinavka, in tam do 28. tedna delajo

. Kolk sem jaz pametna kt Pušenjaka berem

.
Mi smo tut prebogati ( je švoh 500€ čez glavo za 3člansko familjo).
Kolk maš pa ti že stare

. To more pa EMŠO narest, mene tut "tvoja" cifra čaka dober mesec za tabo in vem kuko je

.
Tretjedete - meni je kle ena zelo dobro svetovala Ctrl+Z v takih primerih (no, običajno se vrneš za korak nazaj

), drgač pa vmes pridno Ctrl+C klofam, ker kratka pač ne znam glih bit

.
O sladkorju jaz ne vem prav veliko (samo ta beuga ne maram, ker sem videla kako "naravno" ga pridobijo

) in kupim v večjih trgovinah (Interspar, Hipermarket Mercartorjev ipd.) ProVidin Mascavo sladkor (trsni, nerafinirani, temno rjav je, in če ga "drezaš" zgleda kt de bi biu žiu

- podoben je Mascovado sladkorju od Billingtona, sam nama je ta boljši) in ga imam za kavico in za peko. Za ostalo ga ne nucamo

.
Šebela in
Maurica 
za šoping

.
IsabellaLana in
Babynitka 
za uspešno M (in ostale tut, če sem kero nenamerno pozabila) in za brcike jeeee!!!!

Brcike (in ostale gibe) jaz čutim običajno al L zgoraj ali D spodaj, leži zgleda mal diagonalno, se mi pa zadnja dva dni zdi, de se neki premika

, me je D pod rebra sunilo dete

. Se pa še vrtijo in lahko povsod brcajo

.
Izcedka iz bradavic nimam, v 1.

se mi je v enem 6. mesecu pojavil, a je po par dneh prenehala (ne si stiskat, pa sej to že veš). Za namazat pa je men najbolj Lanolin pomagal, je pa res, de bephantena dolgo sploh nisem doma imela

. In tudi zdej si moje boge razpokane bradavice kat s tem mažem (al pa kar s hladilnim mazilom). In je mač beter

.
Tršica, tole za "drisko delat" bom pa jaz si tut nabavila

. Pijem Donat in jogurt in mleko in laneno seme vase bašem in ....no, sej zdej ni več tko krize, ni pa še vsakodnevno
Včeri sem se iz svoje jokavosti spravila z višnjevo torto in lanenimi kruhki

. Sem pa kruhkov dost več kot torte pojedla. Mi paše sladko (no, kr vse) pečt, za jest pa nisem glih

. Imam pa ene 5 kilc plusa od štarta - mene so kregal, de je premal

, si zmišljujejo.
Tale trebuh pa ne zgleda glih zdravo

. Ne bi, hvala, sem s svojim prav zadovoljna

.
Če sem kero falila in je nisem "obglodala" - se globoko opravičujem, v mislih sem sigurn vse "podelala"
Aha - glede teže sem pa čist povprečna - se mi kar mal zamau zdi

.
Letim kosilat - dober tek še vam vsem!