Eno dobro jutro vsem
Zadnje čase naš princ vstaja ob 5tih, in je kr naporen čez dan, tako, da mi zmanjka energije za pisat, preberem še, pisat se mi pa ne ljubi.
Kaira, dobrodošla med nami, a zdaj je vse v redu z pikico?
Nosečniška sladkorna: Vem o njej vse, sam povem, da ni nek bav bav, malo si stehtaš živila, kombiniraš lahk ful stvari, poanta je v tem, da moraš nadzorovat vnos OH., in to je to, pa malo manj se rediš, po navadi imaš še malo povišan pritisk, vsaj jaz sem ga imela, je pa tako, da če si ga imela 1x je veliko verjetnosti, da ga imaš tudi v naslednjih nosečnostih
, žal. Sicer, jaz nisem imela tako strogega jedilnika, kot ga je pisala Cukica, o vinu pri meni ni govora, o sladkem ni kaj bilo rečeno, sem se sama pregrešila
. Merila sem si pa samo sladkor v krvi, 5x na dan, pred obrokom in po obroku
Jaz grem na test v sredo, za 50g glukoze, o rezultatih bom pa lahk poročala, ko me pokličejo.
Nakup opreme in oblačilc, sem vam fauš
, ko ne rabim nič kupit no, glede na trenutno finančno situacijo lahk rečem sam HB, ampak, kljub temu, bom nekje januarja šla po nakupih za novega člana/ico, take drobne male stvari, saj si le zasluži, kaj novega, kajne.
Srečanje danes v EP-pridem, z dvojnim spremstvom
(beri- otrokoma)
Aja, še glede EA- sem 2x rodila brez kakršnegakoli sredstva za lajšanje bolečin
, bom tudi v 3je, sicer pa, baje, sicer ne verjamem, dokler ne doživim, bo zdaj šlo tako hitro, da ne bom imela časa razmišljat o bolečini.
Jaz imam itak, zelo visok prag bolečine, če računate, da sem imela vakumski porod, in so mi malega ročno ogračali, ker se mu je glavica malo kontra obrnila, pa še umetne popadke sem imela, pa sem po porodu rekla možu "in, gdaj bomo imeli še enega?"
To je vse za danes, sicer pa se z nekaterimi vidimo popoldan!
Še glede gibov, ta naša malčica je tako aktivna, da jo je povsod polno,
dočim Lukas pol toliko ni divjal, no, ja pravijo, da naj bi imeli isti urnik potem bomo videli.
Lep dan!