Hoj čveke!
Bom kr po spominu komentirala
, sicer je res ko ementaler al tam kjer ni lukenj, je pa dober
.
Meta, hitro naj AB primejo, da se čimprej pocajtaš
! Pa za 500 postov res dobiš zvezdico - jaz sem jo pred kratkim
( z lepim se hvalim, bi reku moj
).
Zasi - super za test
. Slikce sem si pa tut ogledala - prav fajne so
. Vse.
Vse ostale s pregledi ipd. - veliko sreče, upam, da boste vsaj
slišale (al pa clo prek UZ vidle
).
Previjalna: mi imamo takole in je še vedno v uporabi, čeprav so me "strašili", da je zgrešen nakup, ker de mi po par mescih ne bo več prav prišla. Imamo res bolj malo placa (mini kopalnica- pa še mrzla, ozka kuhinjica - tut mrzla) pa kao spalnica (ki je še prehod v "dnevno", ima cc. 8m2) in pa "dnevna" (zdej bo otroška soba
s cca. 12m2) in previjalna drugje sploh ni prišla v upoštev. Glede tistih previjalnih, ki imajo spodaj še banjico, sem pa slišala, da so malo "štoraste", ker pri nekaterih modelih nimaš
kam dat po kopanju, ker je previjalna nekje ob strani proč pospravljena
Čeprav - kot pravim, so tudi za našo govorili, de ni kej prida, pa je že 2 leti v uporabi ( mišek res ni orjak - cca.90 cm in dobrih 13 kil, a vseeno). Bom mogoče v album dala kakšno slikco za predstavo - zih mam kakšno s previjalno gor
.
Aha, pleničke sva tut midva do poletja kr v une plastične vrečkice (res je ogromno tega plastičnega
in onega drugega tudi seveda
) za sadje ipd. dajala, ven pa nosimo še zdaj skor vsak dan, mamo bolj majhno kanto
.
Kje imeti cunjice: naš jih ima do selitve v "svojo" sobo še vedno pod posteljo (svojo) v kartonastih škatlah (ene treh pomoje). Zdržijo kar dolgo tele škatle, če le nimaš mačke pr bajt - našo grozno zanima kaj je norti in če ni do vrha polna, jo ona zafila
. Zdej bo pa lubi končno dobil plac v omari za cunje (no, bundice ipd. že zdaj visijo ob mojih cunjah). Ko pa še ni postelje vse zasedel, sem imela pa cunje pod previjalno - če ni placa, ni placa
. Men (in mojima) ni bilo prav nič hudga nikol zarad tega.
Spet sem neki zasledila o pralnih pleničkah pa imam eno "pripeto" vprašanje: ima katera kombiniran pralno-sušilni stroj? Oziroma ali ve, če jih zdej že kaj manj šimfajo kot pred leti? Ker za ločena nimam placa, bi pa imela rada to pot pralne plenice, samo brez sušilca se jih ne upam polotit v tej naši vlažni hiški
. Čeprav vem, da jih je bolj sušiti na štriku. Aja, pa a se res bambusne dalj sušijo kot bombažne? Nimam izkušenj z bambusom kej preveč, žabice iz bambusa se niso kej dalj sušile kot ostale bombažne, se mi zdi.
Tamy, vreme je krivo, vreme. Dons pomoje ni prav veliko takih, i jih ne bi vsaj mal čemernost prijela
.
Hayabusa, miljontavžent
za malo. naj se čimprej pozdravi. Vreme...
Patrisha, fajn za uspešen šoping.
Eh, grem še enkrat pogledat, kaj sem falila
. Dopišem, če se še ke za poglodat spomnim
.
Lepe sanje vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 25.10.2010 23:20:43 >