Helou!
Cukica, pocajtaj se
. Kaj pa un Gelle royal, z matičnim mlečkom -kolk je sladko res ne vem, al sem pa hud Medex fan
. pa Imunalček baje tut lohk.
Ninchi, samo da ni kaj hudega
. Upam, da ne boli več toliko. Glede lege se pa res ne sekiraj - "uradno" jo preverjajo tam okoli 32. tedna (imamo še čas
), se pa do 37. tedna pogosto sami obnejo, so pa znani primeri, ko se dejansko v porodni med porodom obrnejo. Vse bo OK
, boš rodila čist lepo.
Mišyka, telih virusov je zdej ko
. Upam, da se hitro porihta pa de ti ne šenka kakšnega. Že tko si boga ke v ta zadnjo
.
Kiara, no tacgale sem jaz imela v 1.
takle cajt - zdej sem pa...kmh nekam dolga od strani
.
Hayabusa, naj se čimprej pocajta. Tale T° je glih tolk, de so vsi sitni, spali pa ne bi (no, al pa vsaj počivali)
Aaa, vinček
. Moj nono je pravil, de brez kozarca terana al refoška na dam noben ne more dobre krvi imet
. No, tega se glih ne držim, občasno pa kak deci črnega res spijem, in res - nobenih težav s premalo železa
. sej smo zmenene, de se ne ravi okol, ane?
Antoninap - pa ja nimaš iz spominske pene
. Mi mamo kr navadno vzmetnico, in tut novo (večjo, za "ta velko" posteljo našega prestolonaslednika) bomo vzmetnico kupili - se mi zdi manj vroča kt una pena? Mah, sem čustveno navezana na fedre zgleda
.
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
da vidim :) sicer pa ste si ze zmislile drugi del, da vas ne bom iskala okrog po 200ti strani :)
A je že odprta nova "tema"? Eh, sej vas bom našla

.
Letim kosilat!
Lep dan vsem!