lil_ ko ti je tako slabo se ne sili, pri meni je bilo isto in se je zadeva samo še poslabšala, da sem še večkrat bruhala, jaz pa že tako bruhanje slabo prenašam in sem potem celi, dan kot cunja. Vem, da ti vsi rečejo, da nekaj morš vase dat, vendar v tem času raje ne. Meni je potem čez dva dni pomagala samo domača mamina župca, pa še to v manjših količinah. Pa malo prepečenca ali pa leibniz piškotke. Sam silt se ne, res, samo slabše bo, edino čim več tekočine, da ne boš zdehidrirala, to se je meni zgodilo. Če se ti bruhanje bo vrstilo še v drugi in tretji dan z enako intenziteto bruhanja potem pa čim prej k genikologu. Meni je neke zadeve dala obupno za pit, nekaj proti dehidraciji, mi je rekla, da sem čist zdehidrirana. Sej bo, držom pesti!
No za beli tok, mam tud sama težave, pa sem mislila, da mam sam jaz, da sem kakšno vnetje dobila krivo. Kaj bi jaz brez vas dekleta! Prvič nosečke smo kar malo zgubljene. Res hvala!
Danes sem po mestu letala in urejala, sem kar zmučena in zdehidrerana, tale vročina me čist ubija :( Pijem kolikor se da, pol pa skos wcje iščem, se počutim prov zoperno :)
Še nekaj me zanima, kaj mislite o tem, da se v času nosečnosti nebi smela nič zrediti? Tole mi je nazadnje rekla G meni je kar kriza, res pazim kaj vase dam, realno bi morala hujšati, da bi bila na 0 s kg, to se pa ne upam. Ker me skrbi za mojo pikico :( Priznam res jih imam nekaj več, vendar raje to potem hujšam, ko bo dete v mojih rokah zravo. Malo me skrbi, kaj bo rekla, ker sem se zdele zredila 1kg in se kar bojim, da bo sirena pri njej 29. 7. :( Uja ša še to, sem šla še po drugo mnenje, bil je zelo prijazen G je rekel, da je z mojo pikico vse ok, edino, da mi je mogoče premalo tednov določila, da je moja pikica starejša :) Tako, da sem se oddahnila, daj to. O teži me ni nič gnjavil celo rekel mi je, da je normalno, da bom dobila nekaj gor in da naj tako skrbim naprej zase in za mojo pikico. Tako, da sem kljub slabosto veselo odskakljala najbolj srečna
< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 12.7.2010 20:12:40 >