Vidim, da moram javit za seznam še datum za NS- imam ga 5.8..
Drugače sem pa dobro, vesela in ob enem malo žalostna, ker vem, da je to moja zadja nosečnost, in si bom poskusila zapomniti vse občutke za vse življenje, ker to, kar doživljaš, ko začutiš prvič prvo brco otročka je nepopisno lepo in nepozabno, takrat šele spoznaš kako lepo je biti ženska in dajti življenje ki ga čutiš v sebi in v tebi raste polnih 9 mesecev!
Vse tiste, ki vas obhajajo črne misli, to je dokaj normalno, strah, pred nečim novim, z prihodom otroka se življenje popolnoma spremeni, tvoje željee, potrebe, vse se obrne, in je nejvežnejše bitje ne svetu tvoja štručka, vse to se obrne, ko začutiš prve brce, in te prepoji nek čist poseben občutek, topline zadovoljstva, in verjemite, čist vse boste sposobne skrbet za svoje otročke, tudi tiste z dvojčki, malo optimizma v glave, pa bo svet lepši.
In ja, sama, če bi bila možnost, bi kljub starosti imela še kakšnega.
Sama sem tudi ločena, s prejšnjim partnerjem sem bila poročena 9 let, nato sem bila 3leta sama brez mškega, ostala mi je hčerka-12 let, in sem imela zelo mešane občutke pri 2 nosečnosti, po eni strani sem se zelo veselila otročka v sebi, po drugi me je pa bilo strah, kako bo, ali bo skrbel za otroka, mi bo v pomoč, in zdaj lahko povem, da imam zlatega patnerja, ki odlično skrbi za družino in nam čisto nič ne manjka, včasih se mi zdi da imamo celo vsega malo preveč.
sem tudi dosti bolj samozavestna in odločna in prepričana sama vase, da ne pišem kakšna katastrofa sem bila po ločitvi, groza.
No to je nekaj malega o meni, ker se res zelo malo javljam, želim vsem novim srečkam
, dobrodošlico, in pazite sebe in svoje pikice.
Upam, da vam ni preveč vroče, mi se hladimo v hiši pod klimo, Naš 10mesečnik je pravkar zaspal, zdaj pa moram malo pospravit po hiši, ker se gremo jutri kopat.
Aja pa še to, nekaj slikic imam v albumu, sam jih lahk vidijo sam prijatelji, zato bom vas poklikala, sem malo bolj previdna zaradi nekaj pripetjajev tukaj na RR, so kradli slike!!
Pa, pa, srečka
v 11. tednu!