Ojla!
Tisto z bundico je pa zanimivo debato naprej potegnilo
. Men oziroma svojemu vnuku je moja mami prnesla bundo za prihajajočo zimo, ki je št. 80 (mali jih ima že krepko čez), ampak je kar velika cifra in mu je zaenkrat prav. Pa tut če mu pozimi ne bo več prav, jo bo "podedoval" prihajajoči otroček, samo ne še to zimo
. Mamo od prej en kombinezon za pol leta (kao), za na sprehod v hudem mrazu je zelo prav prišel. Je pares, da nimamo košare (trde) za v vozek, sem ga imela v mehki košari (upam, da sem vsaj približno razumljiva
), normalno oblečenega kot za notri in fajn pokritega. Pa sem zafršlusano košaro v poležan vozek dala, še vozkovo "košaro" čez zapela, pa ga ni nikol zeblo
. Za v lupinico so že vse povedala (čveke
), dodam lahko samo, da mu je tut v kengurujčku blo zelo toplo samo malo bolj kot za notri je bil oblečen, le rokavičke pa zokne je imel v več plasteh pa debele. Pa smo januarja, februarja okol rili z njim
.
Tut jaz ne jem tablet že dober mesec, se mi zdi, da je večina slabosti s Tifolom šla
. In ne mislim nobenih jest. Se mi ne jejo, taka sem
. Še Tifol sem bol zarad filinga jedla, de ne bi imela slabe vesti. In jih tut veselo pozabljala jemat, ne sicer tako zelo kot Little*miss
, ampak vseen. A ste praznovali lepo, nisi nič napisala? Al vas še čaka žurka
?
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
me je pa sodelavec presenetil/šokiral z ijzavo, da je njegova žena, ki je prej tehtala 48kg v 1.nosečnosti pridobila 35kg.
Bi me na rit vrglo, če ne bi že sedela.
Joj, 35 kil

Mene je pa že mojih 18 skrbelo

. No, sem pa vsaj enkrat 70 kil imela

. Važn, da gre vsaj večina poj dol.
Tršica, dobrodošla z dopusta. Kolk se mate eni fino

. Sem ko Pika Nogavička, ki sicer ni v šolo hodila, se ji je pa zamal zdelo, de nima počitnic

. Pa lignji na žaru... a morš na večer take lušte delat

, jaz pa na kornfleksih.
Mišyka kere dobre slike! Spol pa po taki "fotki" res ni več uganka. Sem pa zasledila, da te mal firbec matra, kako na NS spol določijo

. A dvomiš, de bo punčka?
Maurica, karamelno mleko, ja, se nisem spomnila kako se reče ( takle se mi pogosto dogaja zadnje tedne/mesce

). Z žajbljem ja, poleg Apisirupa, ki mi je bil vedno super okusa, še ena dobra stran prehladov ipd.

. Fajn, de si bolš.
IZVIRNO SPOROČILO: cukica
....potem sem šla iskat v pikapolonico paket za novorojenčka,ker sem naročena na revijo mama,...ostalo pa še pride in komaj čakam,...
Kakšen paket? Sem firbčna, pa še Gorenjka (je zastonj, ne?, no razen naročnine

).
Aha, še tema
prsna črpalka: imela sposojeno Aventovo, sej verjetn je fajna (prjateljica jo je hvalila), sam kere muke

. Na srečo je nisem velik rabila, razumem pa zakaj nekatere nujno rabijo imeti na zalogi načrpano mleko. Jaz se bom probala "na roko" naučit, zna bit nežnejše do bradavic. Upam. Ker tut upam, da ne bom prve 3,4 mesece +/- samo doma visela, z enim priklopljenim. Da bom lohk mal od doma ušla

. Sem si pa začela bradavice z Bephantenom mazat in je dost bolš, še vedno občutlije, a se vsaj gledat pustijo

.
Eh, zdej sem pa pomoje vse obdelala

.
Lepe sanje vsem srečkam

,
Nina
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.8.2010 22:56:24 >