Evo, moj pregled je za mano. Sem jih fejst slišala zaradi kil in če mislim tako vsak mesec nabirat kam bo to pripeljalo, pa kako to škodi celemu telesu in bla bla bla... sem kar slabe volje, sploh ker niti nisem nekaj lačna že par tednov, kaj šele bo, ko bom res lačna...
Drugače vse vredu, samo naj ne bi smela delat več kot 8 ur, a kaj ko imamo tak delavnik, ko si 4 dni v službi od 8,5 do 9 ur, da smo potem v petek prej prosti....
Moj naslednji pregled z morfologijo je čez 2,5 tedna, pa uro prej moram še v laboratorij kri in vodo dat... pa spet test za toksoplazmozo... ne vem kaj to rabijo spet testirat, če je bil pa prvi pregled negativen...
Drugače pa sem slišala srčka kako je razbijal... No, moja pikica je včeraj zvečer tako delala prevale, da je še moj čutil brciko, ko je držal roko na trebuhu .... to je sicer fuuuulll prekmalu še, da bi že partner začutil brco, ampak očitno je tudi to možno. Je pa G. rekla, da do polnih 20 tednov nosečnosti ni rečeno, da otročka čutiš vsak dan, po tem pa ja.
No, pa še G. mi je tako rekoč predpisala nosečniško telovadbo, ker me že zdaj križ boli, ko še običajno ne bi smel... joj, pa že od nekdaj mi gre aerobično hopsanje na živce, sem namreč čisti fitnes tip človeka