lenika83, didi5, hvala! je kar fajn prebrat kakšno tolažilno besedo...
Nace sicer že od rojstva spi čez dan samo 2x po pol ure, če je sreča mila, kdaj tudi kakšno urco. Ponoči pa je od 2.-5. meseca spal prvo rundo od 21ih do 3h in drugo potem še do 7ih in sem bila ko rožica. Potem pa se je začelo.... zdaj ne pomaga popolnoma nič, ne uspavanje na zizi (mora biti že res crknjen, da tak zaspi), ne duda (je sploh noče), ne božanje, cartanje, petje, razne uspavanke.... nič.... samo nošenje, ki se lahko razvleče tudi na več kot eno uro.... mali pa ima pri osmih mesecih že več kot 10 kg
mamica pa bo kmalu ko kaki rambo
knjiga.... nasvete probavamo že več kot 14 dni... sicer imava že od rojstva isto rutino pred spanjem, tak da to ne bi smel biti problem.... ampak vse kar probam (v neki smiselni celoti), pripelje do tako histeričnega dretja, da skoraj ne more več dihat.... res ga ne bi rada pustila jokat, ampak včasih se mi enostavno več ne da, ko ga zvečer položim v postlco (on kao spi), pa je v dveh sekundah spet zbujen.... samo za primer: včeraj se je to zgodilo 7x
po drugi strani pa vsak poskus, da se ponoči ne bi tolikokrat dojil (pa se že skoraj en mesec ni, zdaj pa je spet začel) spet pripelje do histerije.... mimogrede, za večerjo zmaže konkretno količino kašice, pa še podoji se po vrhu....
ne vem, če se bo keri dalo brati, ampak verjetno je res.... bo moral prerasti, jaz pa samo upam da bo to v naslednjih treh mesecih, ker ko bom šla v službo, verjetno dolgo ne bom zdržala...
glede kavice.... hitro predlogi, kdaj večini ustreza... nama je načeloma vseeno....
1.4.2010: 6160 g, 63 cm
4.5.2010: 7150 g, 67 cm
8.6.2010: 8150 g, 70 cm
6.7.2010: 8810 g, 73 cm
2.11.2010: 10700 g, 80 cm