writing-img

RE: brisače

clock-img

31.05.2010, 12:47

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Iz tega pa bi se dalo diplomsko napisatiuser posted image

Sam res, ej...user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 13:42

clock-img

aknela123

pencil-img

670

no, evo me avtorico vprašanja o brisačah.  zelo ste me presenetile, kakašna debata se je razvila iz čisto preprostega vprašanja, da smo že kar na 5. strani. pa sem sprva mislila, da sem postavla vprašanje med napačne teme, da bi ga mogla med bolj gospodinjske rubrike uvrstit.
izgleda, da smo že bili malce naveličani hudobnih taščic, pa ubogih nosečnic in so bile brisače mala osvežitev.

hvala vsem za odgovore (mimogrede, perem s pralno kroglo ali pa oreški, tako da pazim na okolje, čeprav mi pri vseh današnjih izumih še ni jasno, kako, da ne morejo ločit vode, ki jo res rabimo za pitje, hrano in umivanje, od tiste, ki je v kotličkih, za pranje avtomobilov,... no hočem rečt, ne vem zakaj se troši toliko zdrave pitne vode v namene, kjer nebi rabla bit čisto čista voda.  aha, to bi pa bil že lahko uvod v drugo temo).

clock-img

31.05.2010, 13:57

clock-img

picola1

pencil-img

2009

S tem se pa jst globoko globoko strinjam...po moje se bomo že čez 1o let držali za glavo, kaj smo razmišljali danes...
Mislm... s čisto pitno vodo spakovat sekret...adijo pamet...user posted image

clock-img

31.05.2010, 14:10

clock-img

luan

pencil-img

716

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

hvala vsem za odgovore (mimogrede, perem s pralno kroglo ali pa oreški, tako da pazim na okolje, čeprav mi pri vseh današnjih izumih še ni jasno, kako, da ne morejo ločit vode, ki jo res rabimo za pitje, hrano in umivanje, od tiste, ki je v kotličkih, za pranje avtomobilov,... no hočem rečt, ne vem zakaj se troši toliko zdrave pitne vode v namene, kjer nebi rabla bit čisto čista voda.  aha, to bi pa bil že lahko uvod v drugo temo).

Pa saj se jo da ločit in jo mnogi tudi že imajo je pa kar draga investicija, ki pa se kmalu povrne.Za kotliček, za zalivanje vrta, pranje avtomobila,......se da uredit, da imaš cisterno s kapnico in od tam uporabljaš vodouser posted image .V kuhinji pa imaš priključek na vodovod. 

clock-img

31.05.2010, 17:39

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: luan

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

Pa saj se jo da ločit in jo mnogi tudi že imajo je pa kar draga investicija, ki pa se kmalu povrne.Za kotliček, za zalivanje vrta, pranje avtomobila,......se da uredit, da imaš cisterno s kapnico in od tam uporabljaš vodouser posted image .V kuhinji pa imaš priključek na vodovod. 

Kako se pa to nardi v bloku? user posted image

clock-img

04.06.2010, 13:07

clock-img

barni

pencil-img

1096

Menda se res da v kotliček za WC speljati odpadno vodo, samo ne vem več točno, kako je to zgledalo, sem pa nekje videla.

Eden pa je imel celo odtok iz umivalnika naštiman v WC kotliček. To se pa spomnim iz ene slike, pa niti ni zgledalo tako zelo slabo.

clock-img

06.06.2010, 13:15

clock-img

Anonimen

Takole se da ... http://www.roca.com.es/ww/index.html?en ... še prav hudo zgleda ... če je pa bol malo prostora v kopalnici ali wc-ju pa celo takole: http://www.caroma.com.au/product-ranges/toilet-suites/profile/profile-5-toilet-suite-with-integrated-hand-basin

clock-img

06.06.2010, 14:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem