pa to imaš dejansko toliko cot takih barv, da lahko sortiraš, ker potem bi jaz lahko kar na roke prala, 2 rumeni in ena oranžna majica. pa ena malo između, ostalo je črno, modro, 3 zelene.
Mi imamo radi pisane obleke, tudi perilo je živobarvno, pa malidve sta punčki in je veliko stvari roza (to pač dobiš, če imaš punčke), sama jim pa dostikrat kaj rumenega ali rdečega naredim, ker so nam žive barve všeč in se mi zdijo praktične za otroke in kolesarje (takoj vidiš, kje je - se vidi, da sem špeglarka;). Lubijeva najljubša barva je zelena, moja pa modra, tako da zelenega in modrega se kar nabere... Potem pa še kak šport, pa se kar nabere cot...
Vsak dan zamenjam perilo in nogavice, (on obvezno, jaz pa se praktično ne potim in navadno še dišijo po pranju,ko jih dam spet v pranje) in on tudi majice, ostalo je pa za večkrat in menjava, ko je umazano. niti nimamo toliko oblek, da bi jih lahko vsak dan menjala vse za v službo in vse za doma... - no, midva, tamalidve se itak navadno kar zamažeta

. Vsak dan pa ne mislim prat.
Smo pa 4je in malidve kar precej porabita, sta pač še mali... KO sem prala samo zase, sem prala 1 stroj na 3 tedne, ko sva bila z lubijem skup, 1 stroj na teden, zdaj pa pride povprečno skoraj 1 na dan

(samo še vedno perem ob vikendih, pač tistih 5-7 strojev zapored).
LIkam ne, razen kadar šivam blago in če ima lubi kak simpozij, pa rabi tiste 3 srajce s sabo. Ampak to je zelo redko

.