writing-img

RE: Sušenje perila

clock-img

27.05.2010, 11:16

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Sušim vedno celo žehto v sušilcu - ne glede na barvo ali material. Ven poberem le kakšen kos, če je res bolj fin in piše, da ni za sušenje v sušilcu, marsikak tak kos (ki kao ni za v sušilec), pa se lepo posuši v sušilcu - brez kakšnih posledic.

Lepo prosim, vprašanje je nepopolno! Manjka podvprašanje, kakšne barve klinčke uporabljamo in če pazimo, da so pri obešanju klinčki barvno usklajeni.

Kljukic ne uporabljamo - oz. se z njimi igrata otroka. Tudi prej, ko nismo sušili v sušilcu, sem vse perilo obešala čez palčke in nikoli uporabila niti ene same kljukice - je pa res, da nikoli nisem sušila zunaj in se mi ni bilo treba bati, da mi veter kaj odpihne.

clock-img

27.05.2010, 13:25

clock-img

Nenya

pencil-img

887

tako kot se pere se tudi suši - izjema, kakšni občutljivi kosi.
Na vrv obeša tašča ker ima en svoj sistem, ki ga jaz ne morem pravilno posnemati. Tudi glede pranja ma svoje fore, tako da bom celo pranje sušenje ob vrnitvi domov prenesla v naš štuk in obešala po svoje na svojem balkonu, po moje se ji tudi kljukice ujemajo.
Brisače in rjuhe z vrvi niso nikoli tako mehke kot iz sušilca pa recite EKO RR-jevke kar hočete

clock-img

27.05.2010, 13:51

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

sušim na stojalu, poleti na terasi pozimi pa v spalnici (takrat tudi po radiatorjih)....jaz sušim vse kar pač operem skupaj, včasih bi pa še dedca gor dala/obesila hehehe

kaj so to klinčki....jaz vem sam za en klinacuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojamura -- 27.5.2010 13:53:38 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

27.05.2010, 14:00

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Brisače in rjuhe z vrvi niso nikoli tako mehke kot iz sušilca pa recite EKO RR-jevke kar hočete

Ne bi vedela, ker sem EKO. user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

27.05.2010, 14:01

clock-img

barika

pencil-img

6448

kaj so to klinčki....jaz vem sam za en klinacuser posted image user posted image

klinčki ... user posted image kako lahko s tem sušite user posted image user posted image user posted image user posted image

mi imamo kljukice ali ščipalkeuser posted image user posted image

clock-img

27.05.2010, 21:14

clock-img

direktna

pencil-img

22

...če smo ''sortirali'' in oprali, pa še posušimo. hehee
..najraje v senčki, na zraku (najlepše diši, pa še ceneje je!!!).
pozimi v sušilcu. (če operem belo perilo, je v sušilcu belo perilo!) :DDD
lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem