Ku, ku, še sem tu
. Danes je +6
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
Maxica in misar - welcome back, se (UPAM!) da kmal pridružimo drugemu forumu - sej preberemo vas verjetno vse že kdaj
Jst si tut tega želim in WB in Gajka tut
NikitA,

iskrene čestike za Nala
IZVIRNO SPOROČILO: čeb Maja
Jaz imam tudi zadnje dni en tak ''moker'' izcedek, samo ni sama voda je tko mal ''belkastega'' vmes... Sicer se mi ker močan izcedek pojavlja že kar celo nosečnost tako, da...
Jst tut mam zadn tedn iso. In ko se čist obrišem spet kak kaplca take belkasto prosojne zadve. Čeprav izcedek je pa celo

bil ful povečan.
Plodovnce mam pa ful, poslca je pa že kr zrela. Je bla dans v P ena fajn G in mi je rekla, da lahko, glede na to, da nisem mela rednih M(28 -45dni), to sploh ni pravi PDP in glede na to, da se

še ful dobr počuti.
V torek mam spet CTG v P. Sem pa ponoč mela spet hajko od pol 1 dalje me je začelo ful šraufat (šibam na WC) pol so se začel pa še popadki na cca 7-8 min,ki so se seveda spet umirili okoli pol4ih, s tem, da sem vmes bla še 1h na WC in je kr tekl iz mene

. Zjutri na CTG pa skoraj ravna črta, dva lal tri poskoka do 40 to je pa vse. Trebuh mi otrdeva nonstop in je take čudne oblike, da se lohk prov nasmejiš.