writing-img

RE: Junijčice 2010, 2.del

clock-img

31.05.2010, 11:36

clock-img

nikcaa

pencil-img

416

IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

Živjo punce user posted image
sm se odločila da vam pišem sicer rok sem imela včeri vendar kot kaže bom rodila v juniju user posted image user posted image user posted image user posted image skratka začelo se mi je vlečti in vidim da nas ve kar pošteno prehitevate za v Puser posted image . No skratka grem vas malo prebrati kolikor sem na hitro prečekirala zdj grem blj podrobno....

in kako se kaj počute?
upam da niste jezne da sem se priključla vendar maja je ostalo samo še par ur kar se pa prepričana ker se nič ne dogaja da bo v juniju etole zato tudi v to skupinco uletela user posted image user posted image user posted image

Bodite kar se da lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodosla med namiuser posted image verjamem da se ti vlece... in še vedno srcno upam da bom odpeketala v P. pred rokomuser posted image

clock-img

31.05.2010, 12:05

clock-img

jolcica

pencil-img

320

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

IZVIRNO SPOROČILO: jolcica

Živjo punce user posted image
sm se odločila da vam pišem sicer rok sem imela včeri vendar kot kaže bom rodila v juniju user posted image user posted image user posted image user posted image skratka začelo se mi je vlečti in vidim da nas ve kar pošteno prehitevate za v Puser posted image . No skratka grem vas malo prebrati kolikor sem na hitro prečekirala zdj grem blj podrobno....

in kako se kaj počute?
upam da niste jezne da sem se priključla vendar maja je ostalo samo še par ur kar se pa prepričana ker se nič ne dogaja da bo v juniju etole zato tudi v to skupinco uletela user posted image user posted image user posted image

Bodite kar se da lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodosla med namiuser posted image verjamem da se ti vlece... in še vedno srcno upam da bom odpeketala v P. pred rokomuser posted image

hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
ima kakšna predlog kaj delat pri nas ta blesev dež pada mislim al ni čudno da majčki nočejo ven k je pa tako grdo vreme, jst tud ne bi šla user posted image user posted image user posted image user posted image Figice, pesti držim vsaki privoščim da kakšn dan pred rokom, k vidim men je komaj en dan čez rok pa se mi vleče k sam user posted image ....

my little angel :)

clock-img

31.05.2010, 12:20

clock-img

nikita*

pencil-img

321

hej hej,

jolcica:
dobrodošla med nami. Vem kako je k si čez rok, sem bila v prvo 6 dni,....ampak pomembne se vedno čaka user posted image user posted image user posted image (s tem sem se v prvo jaz tolažila, k so vse prej rodile k jaz).

vse tiste, ki imate ta teden še izpite, držim pesti,....ne dvomim v vas user posted image user posted image

tukaj:
čestitam vama za datum,....pri meni ga zgleda še lep čas ne bo.

meymey: še dober, da imamo babice, da nas mal nasmejejo. Sam včasih pa,.....sej veš kaj mislim.

Tolk ste napisale, da nisem uspela vse prebrat in pokomentirat. Zdaj grem pa počasi za kosilo pripravit. Danes je moj user posted image doma, sem tako vesela user posted image .

Pozdravček vsem user posted image in vsem, ki že cartate svoje user posted image

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

clock-img

31.05.2010, 12:40

clock-img

tina2806

pencil-img

28

uuuu, kok casa mer ze ni blo tle! sm prisla mal pozdravit! junijke pa ze kr rojevate user posted image

cestitke krtkova in innes4!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velik se lupckajte in bozajte!

jst se se drzim, bla cez vikend na poroki in so me vsi obcudovali kako mam lahko v 9. mesecu se tok energije user posted image

zdej pa spet sibam naprej...

clock-img

31.05.2010, 12:42

clock-img

ajdameti

pencil-img

36

Še en deževen pozdravček user posted image  še dober da ste se malo razpisale ker se nič ne dogaja pa mi vsaj ve malo polepšate dan s svojimi prigodami...gajka...volančki? user posted image  jih boš pa v drugo porabila.

bcljka - upam, da je izpit že za tabo...slikce so super...

...jaz tudi že iščem in praskam po možgančkih za idejami za fotografije za zahvalo. Prvič je super uspela, samo ne morem ravno iste ideje ponucat, osebno so mi všeč črnobele fotke pa več detajlov, tokrat pa iščem idejo za kakšno simpatično družinsko fotko, da ne bo samo eno dete v centru pozornosti user posted image  

jolcica - saj jih je tolk v maj pobegnilo, da bi bilo fajn da kakšna še k nam pride DOBRODOŠLA! Jaz sem si želela že v maju rodit pa mi tud ne bo uspelo.

gibi - ja pri meni so se precej umirili tako, da me malo skrbi, sicer nisem čist brez ampak fuzbala pa tud ni več, imam kontrolo in ctg jutri pa bomo videli

čaj med dojenjem - boste pile? pa katerega? jaz sem tako anti čaj da upam, da mi bo uspelo kaj vase spravit

Grem likat žehto, da se preveč ne nabere, ko me ne bo...pripravljeno imam že vse, samo še dete manjka user posted image

papa

clock-img

31.05.2010, 13:03

clock-img

meymey

pencil-img

777

jolcica - nekdo mora nadomestit primankljaj v Junijčicah!!! user posted image dobrodošla!

no, pri nas pa je patronažna odšla... v 6 dneh se je Tomi zredil 240g user posted image , se vidi da je mamin sin! Genetika dela svoje user posted image .

Vse je ok, Ob naslednjem lepem vremenu imamo zeleno luč za sprehode user posted image . V četrtek pa se kopamoooo! Jupiii!

clock-img

31.05.2010, 13:32

clock-img

nikcaa

pencil-img

416

meymeyuser posted image za gramcke...sprehodke...itduser posted image

rok poroda- G. in med.sestra mi skoz govorijo da ki bom pred datumom rodila, na koncu bom 10dni cez rokuser posted image že vidim...  no, ja... bo kr bo...user posted image
gibi-zaenkrat ne rabim nic stet, ker ta nas se mi zdi da nima casa niti spat... je skoz v akcijiuser posted image

vreme- se čudim sama sebi da pri takem (deževnem) vremenu imam toolllkkk energije...user posted image super.... no, mogoce pa k je soncek za par minutk posijal...user posted image

..uceraj smo z mojim user posted image koncno sla na obisk k prijateljem.. k majo dvojčici (1,5let stare in sincka15mesecev starejsi) (NORISNICAAA)user posted image ...se odpravljava pa ze eno leto... in sva ze tri darila menjala, ker so prerasle (darilo zastaralo)...sva sla spet kupit in sva hitro neslauser posted image

danes pa grem k moji mali necakinji nabirat izkusnjeuser posted image user posted image cartkat...

clock-img

31.05.2010, 14:31

clock-img

bridget3

pencil-img

156

Jolcica: dobrodošla! Vidiš, da naše junijčice prehitevajo konkretno, tako da je prav, da še kakšna majčica zamuja user posted image
Tukaj: opa, datum! Čestitke!!! user posted image
Meymey: krasna slikica, luban sinček! Vse lepo vam želim!user posted image

Več ne bom komentirala, ker sem nekoliko melanholična ... ne vem ali so to samo hormoni in moja občutljivost ali tudi kaj drugega v zraku ... Okolica mi ne pomaga najbolj user posted image  
Sicer je napovedan deževen teden, ampak bo že posijalo kaj sončka v meni user posted image

Lp.

clock-img

31.05.2010, 14:51

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

hvala vsem k ste držale pesti... user posted image user posted image user posted image je padla 6 user posted image sm čist navdušena... k kljub moji dozi učenja, ni blo lih kej produktivno user posted image tko da me je skor kap k je reku med 6 in 7 ste, vam dam še eno vprašanje user posted image k ga itak nisem znala user posted image tko da taratatata... pogoje za 4.letnik sm nrdila user posted image zdej pa grem mogoče še neobvezno na en izpit k pa ni pogoj... no, če mi bo dolgčas...

zdej me pa pele na kosilo, za nagrado dobr izgovor da mu ni treba kuhat

jolcica - welcome user posted image user posted image user posted image user posted image

meymey - huda fotka in seveda naziv user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
bcljka ti si pa itak modelka... te že vidim teden dni pop porodu na catwalkuuser posted image user posted image

zihr ja... user posted image user posted image user posted image s trebuhom se je fajn nastavlat... pol brez se ne bo več tolk user posted image o fotogeničnosti pa raj ne bi... ker pr 500 slikah jih zihr najdeš 50 na katerih si kul user posted image

clock-img

31.05.2010, 15:47

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

No, punce, jst iz pregleda...

Še dobr, da sem se dala testirat za streptokok B, sicer je test negativen, ampak ugotovili so, da mam glivično vnetje?!? A ne bi to mogla G tud videt?? In to 4 dni pred PDPjemuser posted image Pa mi je dala recept za svečke, pa rekla naj kr vse porabim, eno na dan - zvečer. Pa kok hudirja bom vse porabla, če sem tik pred rokom?! No, pa je bla kr tihuser posted image user posted image

U glavnem, jst pojma nimam kje sm kr naenkrat to staknala, res, da se mi je izcedek naredu in sm to tud povedala pri G, pa je rekla, da se samo "pripravlja" na porod... Ja hudirja user posted image user posted image user posted image

Am, a je mela /ima ktera to, bi mi znala povedat kej več? Pa če grem slučajn rodit, a obstaja za to tud kak antibiotik za user posted image tak kot pri streptokokuuser posted image Ker res nočem, da bi se mali  slučajn kej okužiluser posted image user posted image

No, po novem še nočem it rodit - vsaj dokler ne porabim svečkuser posted image

Drugač pa z malim vse okej, o popadkih ne duha ne sluha, tak da očitno bom še kr neki časa kinderjajček.

Pa lep dan vam želim - lepši kt ga mam jst....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

31.05.2010, 16:04

clock-img

gajka

pencil-img

3606

Aninchy - imela prvič vnetje (kakšno, pa ne vem user posted image , mislim da glivice), dobila svečke Canesten 4 dni pred dejanskim porodom (slabe 3 tedne pred PDP)... Mi je ena kolegica, ki dela v zdravstvu rekla, da menda Canesten svečke ful zmehčajo MV in pospešijo porod, pa sem se ji smejala... No, ne dolgo! user posted image Aja, narobe ni bilo pa nič, tudi razmišljala o tem sploh nisem nikoli. user posted image
Pa v 1.user posted image sem po mojem skoraj na vsakem pregledu dobila recept za enega hudiča proti vnetju, tokrat pa nikoli. user posted image Edina razlika je, da zdaj za higieno tam spodaj uporabljam striktno Lactacyd femina.

< Sporočilo je popravil gajka -- 31.5.2010 16:17:44 >

clock-img

31.05.2010, 16:37

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Aninchy - imela prvič vnetje (kakšno, pa ne vem user posted image , mislim da glivice), dobila svečke Canesten 4 dni pred dejanskim porodom (slabe 3 tedne pred PDP)... Mi je ena kolegica, ki dela v zdravstvu rekla, da menda Canesten svečke ful zmehčajo MV in pospešijo porod, pa sem se ji smejala... No, ne dolgo! user posted image Aja, narobe ni bilo pa nič, tudi razmišljala o tem sploh nisem nikoli. user posted image
Pa v 1.user posted image sem po mojem skoraj na vsakem pregledu dobila recept za enega hudiča proti vnetju, tokrat pa nikoli. user posted image Edina razlika je, da zdaj za higieno tam spodaj uporabljam striktno Lactacyd femina.

Jaz sem prvič in drugič skoz imela eno sranje, tako da se mi zdi, da sem imela non stop tiste vaginalete, pa tudi canesten. Tokrat pa nič. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

31.05.2010, 16:38

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: ajdameti

čaj med dojenjem - boste pile? pa katerega? jaz sem tako anti čaj da upam, da mi bo uspelo kaj vase spravit

Jaz sem do zdaj vedno pila Krtek čaj, janežev in kuminov, prav za majhne otroke, na hektolitre sem tega spila, res. Tako da sem si tudi zdaj kr tole kupila. user posted image

clock-img

31.05.2010, 16:39

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Uf, jaz sem pa vesela, sem avtek končno prodala, poplačala kredit. No, zdaj pa RES lahko grem rodit. user posted image

clock-img

31.05.2010, 16:50

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

U glavnem, jst pojma nimam kje sm kr naenkrat to staknala, res, da se mi je izcedek naredu in sm to tud povedala pri G, pa je rekla, da se samo "pripravlja" na porod... Ja hudirja user posted image user posted image user posted image

Am, a je mela /ima ktera to, bi mi znala povedat kej več? Pa če grem slučajn rodit, a obstaja za to tud kak antibiotik za user posted image tak kot pri streptokokuuser posted image Ker res nočem, da bi se mali  slučajn kej okužiluser posted image user posted image

Aninchy, kolikor je meni znano, glivice niso problem za user posted image , tudi z antibiotikom se ne zdravijo nikoli. Svečke /vaginalete/ ti predpiše G zato, ker je porodni kanal, če imaš vnetje, bolj občutljiv, pa se potem pri tebi malce bol lahko poškoduje tkivo, baje je malo bolj neprožno...
Streptokok je pa ena uf zadeva, meni ga do sedanje nosečnosti nikol niso "našli" v brisu, v tej /2./ nosečnosti pa že dvakrat in bom morala med porodom dobiti antibiotik v žilo. Me je strah, pa vseeno upam, da bo naš user posted image OK.

Me pa zanima, tiste, ki že imate otroka, če je katera uporabljalala Angelcare, zanimajo me izkušnje, ker ga nameravam kupitt.

clock-img

31.05.2010, 16:51

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Uff, vidim, da so tale vnetja kar pogost pojavuser posted image Hmm... upam, da men tud svečke kej sprožijo... user posted image user posted image user posted image Ma ne vem, ful hecno mi je blo, ker nisem do zdej mela nobenih problemov, niti izcedek ni bil prisoten, nič! No, pa vidim, da tud tik pred koncem me lohk preseneti... sem bla že čist napsihirana, ker sem sam študirala, od česa bi to prišlo in cel bav-bav delala iz tega, pa vidm, da sm iz mušice nardila dinozavra! user posted image

Pri nas se je pokazal sonček! user posted image in mislim, da je samo zame! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

31.05.2010, 17:16

clock-img

jolcica

pencil-img

320

hvala vsem za dobrodošlico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa lih iz sprehoda malo prej je tko pasal sicer malo veter piha hladen sm me ni dost motilo  tko lepo sonček sije user posted image user posted image user posted image user posted image

tale junij mi je čedalje bolj všeč user posted image user posted image user posted image user posted image se tolažim ker me počasi zvija ampk res čist počasi da mogoče pa do sred junija rodim no sej do tkrt bo že cajt aneuser posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa moram eno majčko naročiti ker imam eno k piše maja bom mami sm k ne bom moram zdj junija bom mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little angel :)

clock-img

31.05.2010, 17:39

clock-img

Kiya

pencil-img

867

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3

Me pa zanima, tiste, ki že imate otroka, če je katera uporabljalala Angelcare, zanimajo me izkušnje, ker ga nameravam kupitt.

Jaz ga imam saj nedonošenčki včasih pozabijo dihat. Smo imeli že nekaj lažnih alarmov, ker sem imela obe plošči naštimani in je tamala zlezla s plošče in je začelo piskat.
Jaz vsaj mirno spim, ker drugače bi skos gledala ali diha ali ne.

clock-img

31.05.2010, 18:44

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Ja, Aninchy, vnetja... ponavadi se pojavi, ko ti mal imunski sistem zabluzi (kar se v nosečnosti itak zgodi, ker bi sicer ne mogle bit noseče, saj bi ob "super imunosti" v bistvu telo "izvrglo" plod kot tujek...), tak da je v nosečnosti to, da se poveča izcedek res normalno. Tudi s higieno nima zveze, oziroma bom rekla; ima, če se preveč umivaš tam doli!!!
GLivice, bakterije in ostali mikroorganizmi so v našem telesu, prebavilih, sluznicah NORMALNO prisotni tudi user posted image - novorojenček se mopra poseliti z njimi, problem nastane, ko se pretirano razmnožijo.
Ti kar Canesten veselo porabi, mogoče se nam boš kmalu user posted image user posted image user posted image , ko boš imela svojega user posted image .
Jaz bi pa še vsaj 1-2 tedna počakala, da bo moj user posted image tudi uradno donošen (38 t.)

Kiya, hvala za tvoje mnenje, saj nekje kar pohvalijo ta Angelcare, je pa res da je kar nekaj cekinčkov treba zanj odštet, vendar pa mirno spanje tudi nekaj pomeni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 31.5.2010 18:45:43 >

clock-img

31.05.2010, 18:56

clock-img

milabe

pencil-img

381

spet nam je ena ušla med majčice ;)))

CITIRAM   TOP10:
V petek okol 22h mi je odtekla voda,rodila sem v soboto 29.5 ob 12:44 fantka Jaka 2640g in 49 cm. lp iz porodnisnce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 19:01

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

TOP10 - čestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da je tole bil še zadnji majček letos...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

31.05.2010, 19:12

clock-img

gajka

pencil-img

3606

top10 - čestitke ob rojstvu fantka! user posted image user posted image user posted image

user posted image Vem, da je že bilo nekaj govora o Dianatal gelu... A se je že katera kaj orng pozanimala? A ga v P Celje že uporabljajo? A je že znana cena?

clock-img

31.05.2010, 19:21

clock-img

bcljka

pencil-img

1551

waaaaaaaaaaaaaa, top10, čestitkeee!!! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3

mi ga mamo tud... zaenkrat lepo zgleda v škatli na polici user posted image baje je dobr... bomo vidl... midva sva ga dobila za darilo... ker drgač lih ne vem če bi ga uzela, je res kar drag user posted image

mimgrede... a vam RR normalno dela?? ker jst ga mam v eni čudni obliki... sm se komi uspela pretihotapt sm user posted image

clock-img

31.05.2010, 19:23

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

top10 - čestitke ob rojstvu fantka! user posted image user posted image user posted image

user posted image Vem, da je že bilo nekaj govora o Dianatal gelu... A se je že katera kaj orng pozanimala? A ga v P Celje že uporabljajo? A je že znana cena?

Pišem iz druge roke, ampak podatki so ziher: user posted image

V celjski porodnišnici babice pravijo, da če ga prineseš s sabo, da ga brez problema uporabijo. Problem pa nastane, ker ga nimaš kje kupit!  user posted image   Namreč v lekarni ga še nimajo, ker se niso mogl neki zmenit glede cene al neki tazga...  user posted image   No, ampak je zdej ratal tolk povpraševanja, da so obljubil, da ga bojo naročil. Kdaj ga bojo mel, pa še sami ne vejo  user posted image
Glede cene: na 24 ur (vizita) so rekl, da bo cena 100€, baje sam ne morjo davka uskladit, al bo 20 % al 8...  user posted image

Ejj gajka, tile smejkoti so mi pa toook fajniiii!  user posted image   user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

31.05.2010, 19:26

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka
mimgrede... a vam RR normalno dela?? ker jst ga mam v eni čudni obliki... sm se komi uspela pretihotapt sm user posted image

Hmm... men dela BP...  user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem