Hey punce, da se še jaz oglasim.
Sploh ne bi vedela za novo temo, če mi Lun1ca ne bi poslala linka (na "ta stari" me ni blo že zelooo dolgoooo).
Tudi nama je uspelo JUHEJ ;)) PDP imam točno en mesec za Babykitty --> iz srca čestitam tudi tebi, prav vidi se kako si srečna in bolj optimistična
Si pa taka suhica kot jaz, in moj buši je tudi komaj malo izbočen (kar seveda opazim samo jaz in moj dragi, ker prej je bil bolj noter kot ven hahah
). Uspelo nama je nekje v 6. poskusu, sva bila pa ves čas zelo sproščeno, nič nisva forsirala,
ko nama je pasalo ipd. Sem pa ugotovila, da je stres od drugih stvari v življenju (služba, šola..) zelo dobra kontracepcija
Ko se mi je vse skupaj umirilo, evo
Po jemanju KT nisem imela nobenih problemov z menstruacijo, je pa res, da sva imela še kakšno leto in pol kondome, predno sva bila pripravljena na
. Sem se pa odločila, da jih ne bom jemala nikoli več, ker sem proti vsej tej kemiji, ki je že tako preveč vnesemo vase (FUJ!!). Ne vem pa, za kakšno zaščito sem bom/bova odločila po porodu !?!
Glede opreme bova zelo skromna, ker mi je škoda zapravljati gore denarja za nekaj, kar bomo uporabljati kratek čas. Voziček bo definitivno rabljen, posteljico bova kupila v Ikei, previjala bova pa kar na pralnem stroju s podlogo. Lupinico imava obljubljeno, baje zastonj, kar je super. Če bo punčka bova tudi dobila cel kup oblekic od kolegice, če bo pa fant bova pa nakupovala. Drugače pa nisva kupila še nič, razen BESAFE pasu za v avto - zame, pa kremo proti strijam - seveda ;)) Ostale nakupe bova opravila v zadnjem trimesečju.
V torek imam nuhalno svetlino, ki jo že nestrpno čakam - in slikice za na USB - joj, jaz bom to skos gledala potem, že tko se vedno čist raznežim na UZ...
Aja, na faksu sem pa v četrtek odpisala ZADNJI izpit (huh), samo še eno seminarsko moram oddat do konc avgusta in to je to ;) Diplomirati nameravam do poroda - upam, da mi bo uspelo.
Lep dan vam želim...