Jaz pa nikoli v življenju nisem tako dobro spala kot v nosečnosti. Zvečer sem bila kot tista lutka, ki jo položiš in zapre oči. Moj se je že prav norčeval iz mene.
Drugače pa mi ne paše tale vročina

Imam rada sonček, ampak v drugih letnih časih

Vročina mi je pa obup.
Nattasha, lepo ste organizirani!

In super, da sta tako dolgo zunaj. Moj mulc je pa zadnje dni začel protestirati zunaj, pa je že pri enem mesecu zdržal ves dan zunaj brez kakršnegakoli pritoževanja, zdaj pa kar naenkrat noče več

Pa hodim samo zjutraj ali zvečer, ko je sveže. Čeprav zvečer ne bom več hodila, ker ima tak ritem, da se ob osmih začne uspavanje na joški in ga nočem matrat, če si želi cartanja in spanja. Sicer sama nisem glih pristašica vzgoje 'na uro', ampak se zelo prilagajam njegovemu ritmu, ker mi je lažje ga dat po dojenju mirnega in zadovoljnega v posteljico, kjer se sam uspava, kot da zamudim ta njegov notranji ritem, ker je potem nergav in se znaša nad mojimi joškami

Bom pa pse vozila na sprehod zvečer, da se vsaj malo še sprehodim.
Evo, spet sem se nažrla sladoleda, potem bom pa obupovala nad svojo podobo v ogledalu

Se bo treba v roke vzet. HB je poletje, ko najbolj pašejo kakšne osvežilne solatke. Ko le ne bi sladoled obstajal, sem čisto odvisna od njega ...