IZVIRNO SPOROČILO: mamimo
Ojla!
Sprejmem kahlo
in zvišam za še eno kahlo
Tole je pa že čist adijo, naše noči. Zbuja se vsako uro, na minuto natančno! Scorpiogirl: si pisala, da se je vaš tavečji tako zbujal. Kaj ste takrat naredili?
Uf, nič kaj učinkovitega

smo pa sprobali svašta ... sem mu zvečer začela dodajat AM, ker se kao ne naje dovolj ... ni bilo efekta; potem sem mu že pred 5. mesecem pred večernim dojenjem začela dajat riževo kašico (iz istega razloga), tud nič efekta. Razne flaše z vodo so poletele po sobi, tako da ni bilo šans ga kaj z vodo okrog prinašat

dokler sem bila zbujena, sem pač hodila k njemu v sobo, ko sem šla spat, je pa ob prvi budnici pristal pri meni v postelji in pač spal z nama. Od vsega je bilo to še najbolj mami prijazno

ker drugače sem samo vstajala celo noč pa ga dvigovala iz posteljice, hranila, dajala nazaj v posteljico ... pa takoj spet (vsaj meni se je zdelo takoj) all over again
samo naš tavečji še zdaj ne prespi noči

je začel spat cele noči dva tedna preden je bil Lucijan rojen. In je spal ful lepo celo poletje

potem so pa s septembrom v vrtcu vse nekej zbrkljali in od takrat je spet groza ... še zdaj se veliko noči zbudi večkrat kot Lucijan. No, edino nočno hranjenje smo pa skenslali pri 20 mesecih (prej je flaška z vodo letela po sobi, vse ostalo je blo pa tudi brezveze), pa je bila nekaj časa voda aktualna, potem duda ... zdaj pa je ponavadi dovolj, da ga pobožam, včasih hoče, da se uležem zraven njega, čist odvisno. Zbuja se pa še vedno. No, edino kakšnega izjokavanja še nismo sprobali; samo tisto ne vem, če bi jaz lahko ... zaenkrat vstajam pa vsako noč upam, da bo boljša
tolk, srečanje je bilo super

res najboljš, da naredimo tole kar mesečni miting

Če katera ni na FB, pa bi rada kakšno fotko, jih imam par. Honey26 ima pa nekaj res krasnih fotk
zdaj pa lahko noč ... če bo taka, kot se je začelo, bo še pestro ...