dobro jutro
načeloma pokonci že od 5h zjutraj
. včeraj sem namreč naredila usodno napako. spekla pregrešno dobre muffine z obilico čokolade in na mah 3 pojedla. posledica- hudo črvičenje našega malčka in ne-kakanje. ubožček kako ga matra. danes v akciji že čaj kumina-janež in jogurt
do nadaljnega se odpovem čokoladi
uboga jaz in moje kile
. ker nora sem pa res samo na čokolado ter vse v povezavi z njo...no in sladoled
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
A iima katera tisti senčnik za voziček Pepeny ali Pepe ali Baby Smile (je več imen za isto zadevo)? Kako se dejansko obnese? Kaj pa v vetru?
moja kolegica-sovozičkarica ga je imela. načeloma je boljši kot navadni senčnik, ki ga moraš non stop premikat, da ne sije sonce otročku. je pa res, da ne pride toliko v poštev pri večjem malčku, ki že rad okoli sebe gleda pa v vetru ga je tud povsod lovila. evo to sta dve slabosti, ki jih vidim jaz.
namenska varčevanja: ja se že dve leti odločava za to

pa še kar nisva našla neki pametnega, oz. se nisva resno spravila k temu. ampak imava namen in ni mišljeno, da otroku pri 18 denar pade z neba in ga zafrčka, ker itak ne ve kaj bi pametnega počel s takšno vsoto denarja, ampak, da imaš ti kot starš še vedno nadzor nad denarjem. to je moje mnenje.
cepljenje rota: frčafelce nisem cepila pa ga je imela pri 11 mesecih-posledica: bolnica. tokrat oklevam, ker slišim veliko negativnih mnenj o tem cepivu s strani zdravstvenega osebja in ne vem kaj naredit.
naraščaj: točno take probleme imamo s tamalo in isto začela je ful pljuvat..in to po stanovanju

in ja ful zna bit vsiljiva. npr. ko trotek spi gre ona k njemu in nalašč se na vse grlo dere : Kuža pazi pesmico, po možnosti še kak fejst ropotajoč inštrument prinese zraven

. ma saj recimo včeraj je bila pravi sonček, ga je skoz sam lupčkala, pa res ni bila težavna, včasih jo pa taka ihta pograbi, da ne vem kaj bi z njo
evo to bi bilo na ''kratko'' vse
lep dan
likalnik mora it mal na sprehod