IZVIRNO SPOROČILO: gajka
gajka... a pol je ok... moja je nonstop polulana... če ji na eno uro menjam plenico bo ziher polulana... kaka pa malo manj kot je prej... bolj nočno in jutranje kakanje pol čez dan bolj štrajka...ma dokler naredi reden kak
me ne briga kdaj ga dela
Naša tudi ful redkeje kaka. Včeraj je kakala šele po dnevu in pol, količinsko pa za 2 dni skupaj!
Polulane pleničke so OK, mečavo pa tudi enostavno preveriš (tisti še ne okosteneli del na vrhu glavice v obliki nekakšnega romba), če je kožica tam napeta, je vse OK.
Naša pupa pa kaka na 2-3 dni in še to skor nikol v plenico ampak, k jo razvijem in ji mal pomagam tko, da ji nogice stisnem k trebuščku. No ravno kako uro nazaj se ga je nakidla za dva dni in pol skup

A ima katera angel care AC 401? Mi ga mamo pa nam je neki crknal, vendar naši darovalci ne najdejo računa in garancija valda ne velja brez računa. Sprašujem zato, če mi kera lahk posodi račun, da ga dam na servis. Hvala
Mi smo zgleda na poskoku rasti, ker dans bi ona nonstop jedla, že včer se je neki kazal, dans pa komi 2h zdrži in pol ful tuli dokler ji ne dam za jest

. Drugače sva jedli na 3h, včasih je zdržala tut 4h čez dan. Ponoč prvo rundo potegne še dlje, če je dobra noč
Dnevnega spanja je zadnjih nekaj dni zlo mal v primerjavi s prvimi tremi tedni. Vedno več je budna in vedno krajše je spanje cca pol do 1h, se zgodi kako rundo, ko spi dlje. Bomo počas začel prakticirat igralni center, saj sem jo zadnje tri dni dala v ležalnik in se ja tam s tistimi visečimi igračkami kr fino sama zamotla za neki časa. Jih je tok na frcala z rokami in nogami, da je blo prov smešn.
Nč grem še perilo zlošt, predn pride tavlka (gre dedi ponjo, ker je tok vroče, da skor ne upam s tamalo ven). Ko je pod 30 greva sami, sam tole je pa too much.