IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
bcljka morje za tolk časa
-fouššššš
U, jaz bi tudi šla na morje, pa da mam skoz dragega pri roki... ful se pozna ko sva dva z malim :D.
Eh, jaz ji niti ne dovolim kaj preveč brihtarit

.
UUU, to je prilika za anekdoto s taščo. Mi reče zadnjič - joj kak so mu lasje potemneli, pa jaz odgovorim, da je to samo olje na glavici. In ona mi v največji vročini pribije: "Ja, pa a ga ne zebe z oljem na glavi, bi moral met kapico!!!"
Res nisem vedela kaj naj ji rečem, sem rekla da še nisem imela mastnih las in da ne vem če ga zebe. In pol fiul resno vprašala mojega če njega kdaj zebe če ma mastne lase...

. In ženska ne popusti in spet začne kak ga bo zeblo... Pol pa jo debelo pogledam in rečem: Halooo, zunaj je 34 stopinj!!!
Sem se pol hecela z mojim, da mi je vroče in da najbolš, da se namažem mal z oljem po glavi, da me ohladi

.
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6
misaaaar, tebe tut pogrešalaaa... pa gajke ni več gor... kje je pa innes4 pa pik ipoki...
Dobro, da se ne preveč raznežim
js se še vedno dajem s hendlingom... in me boli roka če jo pravilno držim... a vas tudi al to pomeni da jo ne prav držim? joj, sem vam prav mal fouš za te tećaje - vsaj za neki da je LJ dobra...
Po moje si sam malo preveč nervozna še s tem Handlingom, pa si zakrčena, da te boli. Drugače ne bi smelo

. Ti kr lepo naprej to izvajaj, pa se boš že navadila. Pa tudi če kdaj otroka "po starem" gor dvigneš, ne bo nobene katastrofe :D.
Boš vidla da bo s časom vedno boljše volje. To mi se komaj zdaj lepo nasmeji in se veselo pogovarja, pa še to ne skoz. Ko je buden in spočit ga je prav užitek gledat, včasih pa se sam kisa med enim in drugim spanjem, sem tak srečna ko ga dam spet spat. Ravno te dni mamo spet poskok v rasti, ker je mali živa kislica, pe na joški se joka, pa kr ni dovolj mleka zanj pa take... sej bo...
Jaz podiran na rami, na roki in na blazini za dojenje (tako da ga položim preko blazine na trebušček in ga božam ali trepljam po hrbtu). Tako vsaj bruhanje pada na tla, ko pa sem ga podirala na rami, sem enkrat dobila direkt v spodnje hlače!!!