dobro jutro
evo spet lep dan
. zame sploh, ker sem naspana
. hvala moj dragi
. včeraj sem bila taka koma, da sem šla spat ob 19.30h
. sem rekla, da bom spala sam kakšno urco, toliko, da k sebi mal pridem, pa me je dragi pustil spat do pol enih zjutraj. trotek tako ni jedel več kot 5 ur, pa sploh ni težil. otroka sta sicer šla spat umazana
ampak je pa očitno oba obvladoval. bravo ati
najbolj je pa važno to ,da sem se jaz naspala
dojenčki vam spijo celo noč???? kaj jim dajete šnops za pit??
naš prvo rundo spi od cca 21.00h do 1h, drugo do cca 3-3.30, potem pa še ob cca 5h in okoli 6-6.30 že vstane. bila bi zelo vesela, če bi drugo rundo potegnil tam še ene 3 urce, to bi pa potem bil že luksuz.
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR
AD3... Pri prvem, ki ga nisem dojila, smo dajali kapljice postopoma do 5, se mi zdi. Zdaj pa dojim in sem dobila navodila, da naj dajemo 7 kapljic na dan in da postopno dajanje ni potrebno (naj ne bi bilo dokazano, da naj bi bila kakšna razlika). Tako ji že od začetka (z vmesnim tedenskim premorom) dajem 7 kapljic na dan - nekje dopoldne.
še ne dajem- se mi jih ne ljubi it iskat in glede na to, da marsikje dajejo samo D3 predvidevam, da poleti pa le dobi dovolj sončka, da se tvori vitamin D. ne začnem dajat pred septembrom.znanstveno je dokazano, da če se izpostavlja koža (roke, obraz) samo 15 minut dnevno soncu to povsem zadovolji potrebam po tvorjenju D vitamina

. saj ga ne dajem na direktno sonce ampak vseeno posije kak žarek v voziček + saj ni nonstop notri. aja pa pri nas v Celju pravijo, da se da 7 kapljic dojenim otrokom
temenca- Mustela- bonnie v lekarni ga dobiš
popoldansko spanje:naš trotek pa zdaj čez dan noče nikjer drugje spat kot v vozičku

. v vozičku je sposoben spat čist cel dan- z vmesnim dojenjem. doma pa ni šans, da zaspi. tko, da imam izgovor, da sem skoz na terenu

zvečer pa po kopanju gre še mal na zizo, ga odložim še budnega v košek in že spi. no vsaj zvečer ni težav. sam čez dan je sposoben bit tud 4 ure (in več) pokonci, pa sam tečen je, pa na rokah skoz, pa ne in ne zaspat. kaka ideja?
dojenje: naš se doji le nekaj minutk. glede na to, da se je v 6. tednih zredil cela dva kilograma to povsem zadostuje. večina dojenčkov se naje v takšnem času kot ga navajaš
ninkica.
evo zdajle imam pa že oba pamžka pokonci.
moram pohvalit frčafelco, da je danes celo noč bila suha, brez pleničke. saj je plenička ponavadi suha že kak mesec, sam očitno je včeraj moj dragi pozabil pleničko dat gor,je spala brez in bila suha do jutra. bravo punca in bravo ati, da si si upal naredit tisto, kar si jaz nisem
lepo nedeljo vsem