čau Tomi zlato malo tut tebi
evo, js končno 5 min da vam kej napišem... tolk pohajamo da ni cajta za nič, kuham sploh ne

pomivam tut ne... sploh nič druzga ne delam kot rihtam tamalo... res pa da vedno manj spi in da je ful zahtevna ... nonstop se ji mora dogajat... zdej se celo za kakih 5 min zamoti sama da lahk skočim na wc, sam kej več pa ne...
pa postaja tut naša vse manj jokava (trkam) in vse bolj smejko... tut na mojem TRR ni nič, sam pa ti taki nasmeški res segrejejo srce... pa pogovarja se že kot velika

Kravčke tut rada pase in že pridno to dela samo če je na visokem in da ma kaj zanimivega za gledat (najbolj pali črnobela kombinacija - živel 101 dalmatinec

)
Rokice... joj, že cel teden si jo tlači (zmeri ta desno) in sem bla že napsihirana da je lačna in sem jo kar znova na joško fliknila... dude pa itak noče

Pol to je normalno očitno
mleko... ne bom se več psihirala... zgleda da se redi k sm jo včeri vagala in ma skor 5 kilov, od 23.7. se je zredila za 600 g tako da zgleda mami ne zmanjkuje

Sam pa še zmiri mi ne rata vedno da jo sam na eni joški pofotram...
spanje in rutina... moja ni boga da zaspi sama... al jok do konca in šššššššššššššš-janje al pa na joško in zaspi tam in jo pol čudežno prestavim v postelčko brez jo zbudit (rata v 50%) DUde nooče.... pa rutino mamo že en lep cajt... okol 20,21.00 jo skopamo, očistimo nosek (joook do konca) in pol se še malo pofotramo... čez dan pa moram js ugotovit kdaj je zaspana in jo uspavat ker če ne rata tolk sitna in jokava da pol ne zaspi ker je zgleda preveč trudna... jah, tako je in nič drugače... Kje je že tisto čudežno trimesečje ko bo vse boljše?
Grem zdej mal ta svinjak popucat - se vidi da ni več gospodinje, moj je sicer priden, ma tut njemu zmanjkuje časa... jah, baby on board... lep deževen dan babe!