lepo dobro jutro
evo danes je spet diploma na vrsti..
jaz sem tud pristaš, da kuham sama. razen , če ni druge bi kupila kašico. aja pa men je pomembno, da je tud domače. ker ni fora, da kupiš zelenjavo/sadje v štacuni, ki od proizvajalca do potrošnika potuje 14 dni, še stoji v trgovini in je povrhu vsega špricano nevem s čim vse. potem je mogoče vseen boljša bio kupljena kaša

...sam moje mnenje
aja kar se pa ostankov tiče. jaz sem mnenja, da nisem kanta za smeti, da bi za otrokom mogla jest

in tega ne pričakujem niti od

...spet seveda sam moje mnenje. kar pač mali al pa frčafelca ne pojesta vržem stran...povsem brez slabe vesti. ker zaradi tega ˝črnčki v afriki˝ (kot so nas vedno učili starši) ne bodo nič manj lačni. lačni so zaradi drugih svinjarij, ki jih počnemo bogatejši v tem svetu...ampak to so pa že spet druge razprave
sonček in poletje:

vi pa imate enega velikana...naša frčafelca je imela 8.5kg pri 1 letu

. sedaj pri skoraj 3h letih ima slabih 12 kg

...aja kar se pa tiče strupenih snovi pri sadju/zelenjavi...se povsem strinjam, lupina je najslabša...zato pa vse bio
dojenje in hrana: vse jem že skoz, zelje sploh, ker ga obožujem, prav tako pekoče. ne smem edin čokolade, ker tamalega ful zvija po njej. zato pa imam 49.5kg

nazadnje sem bila tako suha v srednji šoli in tri mesece po rojstvu frčafelce
urnik...bolj ali manj enak, pa ne zaradi mene ampak, ker ga vedno narekuje mali. no dnevno spanje je različno, odvisno seveda kdaj se zjutraj zbudi. zvečer pa vedno zaspi med 19:30 in 20:00uro (so seveda izjeme).
odoh ja
lep dan vsem