js to kar cel dan prakticiram k itak jo v vozeku uspavam in jo pol v košari nesem gor pa k je tolk oblečena moram met stalno minus v sobi pol pa naj si sosedje mislijo kar hočejo
GH: danes za kosilo: cvetača+krompir+sm dodala mal smetane... par žličk je pojdela pol za poobedek

pa sm ji dala sadno kašico jabolko+gozdni sadeži, tega pa bi pojedla celo menda če bi ji pustila je tolk zmešana na te sadne okuse...
večerja: ji dam vodno kašico...prej je jedla Hippovo First Pap, zdej sm ji kupila zdrobovo (se mi zdi) z okusom vanilije od Babylove...bom dala dns prvič, o uspehu poročam naknadno...
Js ji provam uturit GH pred vsakim obrokom, ponavadi zjutraj ne je joške (ker se zgleda nafotra ponoči tolko

) in ji dam kar malo sadne kašice...čez dan zelenjava+kaka polenta, ajdova kaša, ovseni kosmiči... zvečer pa mlečna kašica...
glede prebave... naša je prav vsakokrat kakala ko sem ji dala čežano od Valfrute jabolko+slive... pa tut drgač je ful dobra, js bi jo kar jedla, nima dodanega cukra...sm jo v Šparu nabavla in zdej jo mam če bo kdaj zaprta

Pomaga pa tut masaža trebuščka v urinem kazalcu kako minutko vsak dan...
noč... kolkr sm se hvalila da super spimo odkar jo mam pr meni, me je zdej groza k noče več zaspat sama... in zdej nej mama hodi ob 20.00 spat
annie, kako kaj ti rešuješ ta problem?Ne vem kaj naredit...prej je še zaspala v svoji postelčki in se čez kake pol ure zbudila zdej pa ni šans... sem mela včeri celo operno arijo in na koncu sem obupala...joj, prow zmiri zmaga ta moja mala

sam problem je pa resen... če ma kjira kako instant rešitev

, se priporočam... drgač pa vem da bo kalvarija če jo bom hotla odnavadit
< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 3.12.2010 14:42:21 >