dan
jaz danes aktivna. pospravljam po stanovanju, sem se prej šparala, da ne bi prej rodila, sedaj sem tolk zaprta kot pri 25t. sem oprala še en stroj cunjic, sem včeraj kupila še prenosni jogi, za prenosno posteljico, pa jogi rjuhe, pa malo manjše cunjice, pa zraven sem dala še eno igračo v stroj, ki jo bo pupa imela na komodi, če jo slučajno zgrabi in da v usta.
pa rogljičke sem vmesila. jih bom dala v skrinjo, če jutri rodim, da jih moj vzame v službo in časti..da ne bo sam alko :)
torba je pripravljena, še kosilo skuham, pa me moj dragi odpelje k frizerju.
čutim pa danes bolj malo našo princesko.se tolažim, da je bolj psiha, sem vsa na trnih in komaj čakam jutri pregled. pijem dovolj, morda vržem vase še kako mozartovo kroglico...mi jih je mami prinesla iz Salzburga...original od fürsta. je včeraj tamala začela razgrajat. no bomo probali trik izvesti še danes...
jona, tako vesela sem zate, da si šla na pregled k drugemu, da te je lepo pomirila. superca je to.potem pa res zamenjaj ginekologa. jaz sem svojo prejšno z zdajšno takoj zamenjala, ko mi je hladnokrvno rekla, da sem potencialni kandidat, da dobim raka na dojkah, ker ga je imela moja mama.da bi me pa pregledovala...na koncu je ta zdajšna G ugotovila, da mi v 10letih niti enkrat ni vzela brisa, pa je bil takrat še kao vsako leto obvezen...pa mi ga je jemala, samo naprej ni dala.eni G so res za odstrel...
mismis, vem, kaj si preživljala v 3 postopku, sem te spremljala, ker sem jaz imela takrat 4.postopek. pa mi je šlo na jok takrat. da se ti dve vrečki primeta in obe prazni. ko so meni v 8t našli še eno prazno vrečko, sem se nate spomnila, pa te sploh ne poznam, da kaj bi bilo, če bi bila ta prazna vrečka pred vrečko s plodom...veš kaj bi sledilo...tako da sedaj se pomiri, srček si videla, kmalu boš videla gibe, a veš kolk je to fantastično. nama je tamala v 8t, ko sem tolk zakrvavela, da sem mislila, da je šlo že naprej, na UZ veselo pomahala z vsemi 4 rokami in nogicami. kot kakšen kužek, ki se uleže na hrbet in da vse štiri v luft...saj imaš psa, veš kaj govorim. jaz sem jokala takrat na stolu.tako, da vse bo ok, in to dvojno ok.
cukica, te bolečine so čisto normalne. malce več počivanja in bo.
WP, super za uspešno morfo...a vaju je tudi čisto šokiralo da bo punčka. naju tudi. ime za fantka sva imela izbrano že po parih dneh, ko sva hodila, o punci nisva nikoli razmišljala, ker so pri njih bili zmeraj samo fantki...in pol je bil šok na NS. moj navdušen, jaz pa jokala kot utrgana. pa sploh ne vem zakaj. kura...kaj mi je takrat bilo ne vem. vem pa sedaj da komaj čakam na najino štručko...
upanje, a tebi so dali injekcijo za plučka, pa so te kar domov poslali? ko sem ležala v P, sta bili obe moji cimri notri zaradi teh injekcij...no dr. Cerar že ve. edino, da ne boš kakšno paniko zagnala...dostikrat se zgodi, da dobiš malo vročine po teh injekcijah. je pa to normalen postopek v 28t nosečnosti.sploh za dvojčke. kar radi dajo. je tud moja soseda jih dobila.
in bravo za punčki. jap, se mi zdi, da letos prevladujejo punce...toooo...
tako, grem naprej delat. imejte se.