writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del

clock-img

28.06.2010, 14:24

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni  všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,...

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 14:25

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

jonči, slikce od bušija imam v albumu, si ga slikam vsake 14 dni, slikco ti pa pošljem na mail user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 14:27

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

ja ce mi pošleš podatke za fb

tisto z Anžetom je blo pa mišljeno za fargi user posted image

sem ti poslala ZS

clock-img

28.06.2010, 14:29

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Fargesia, jaz sem ti že malo pomagala na drugi temi z imeni, lahko ti dam še par predlogov, ki so meni  všeč: Nik, Maj, Gaj, Aleks, Tai,...

Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jazuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.06.2010, 14:30

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo..

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 14:32

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Med njimi je ime, ki ga bom verjetno dala jazuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam zaenkrat tri imena: Jakob, Tomo ali pa Gaj. Po vsej verjetnosti pa bo Gaj-god ima pa 18. oktobra, samo ta velik sine ga mora še potrditiuser posted image user posted image user posted image

ta so bila tudi moja top imena, ampak sem se potem odločila za drugega, naj še ostane skrivnost, sva se z mojim odločila da ga bova vsem zaupala po rojstvu, tako malo za hec user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 14:33

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

Mojškra, revček mali tvoj sinko, upam da si ga potolažila. meni je čisto logično, da otrok pogreša mamo..

Veš da sem ga, sem mu misli preusmerila mal drugam, tako da je zdaj ok. Veš, res je malce preveč nežen fant, ni pa jokec, mu mora biti res hudo, če se začne jokati. Zdaj je ok.

clock-img

28.06.2010, 14:36

clock-img

špica84

pencil-img

1872

kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra user posted image .

clock-img

28.06.2010, 14:48

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

mojškra- ne nimam fb, mi je brezveze, že na rr sem preveč, sploh pa tam si javno objavljen pod ime,...ni mi, je že to dost

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

28.06.2010, 15:08

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

kaj spet heca rr nisem nič dobila mojškra user posted image .

evo sem te dodala.

clock-img

28.06.2010, 15:12

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim.

clock-img

28.06.2010, 15:21

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

No punce, kdaj se kaj dobimo na kavici, tortici, sladoledu, pizzi ali čem drugem, lahko solati..... Enkrat popoldne, ker nekatere so in bomo v službah? Kdaj in kje-pa nekje tako, da se jaz ne izgubim v Ljubljani, pa da je kje za parkirati.Jutri mam jaz sicer zobarja popoldne, ampak bom fertik do 15.30 nekje. V sredo ima moj dopust pa ne vem kakšen je planuser posted image , v četrtek ali v petek popoldne, jaz itak delam- blizu kina Vič in sicer do 15.30 ue. Doma pa sem za Bežigradom blizu obvoznice. Kje torej in kdaj?

clock-img

28.06.2010, 15:24

clock-img

špica84

pencil-img

1872

jaz pridem v četrtek v Ljubljano za ene dva dni,potem pa nazaj dol k mami še za en teden user posted image .tako da lahko četrtek ali petek popoldan

clock-img

28.06.2010, 15:26

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Hojla punce!

Joj danes sem prelena za pisanje.....user posted image
Vidim da je vs ok, Fargi ima sitno do konca, Mojškra: še malo pa bo tvoj sine doma, bosta nadoknadila čas ko nista bila skupaj, Jona: škoda za te bolečine v križu, ampak verjamem pa da ti je tudi pasalo malo spremembe na morčiju, jaz imam težave s križem že celo življenje,sedaj pa tudi pride dan ko ne vem kaj bi s sabo ker me toliko boli, ampak nimamo kaj, stisnit zobe dokler ne mine....pa meni je bilo samo slabše ko se morala 2 meseca sedaj ležati....sedaj ko malo več migam je bolje....
No jaz sem se pa odločila da bom šla na morje na Pelješac,ker je tudi G.rekla da lahko,sicer naj se pač čimvečkrat ustaviva z avtom in malo odpočijeva,tako da se že komaj veselim.....pač bom pa v tem času prekinila bolniško...to bo zadnji dopust ko greva v dvoje, potem pa kar nekaj let bomo trije in komaj čakam teh trenutkov....
Fargi: mogoče Patrik?
No sem še nekaj natipkala,glede nato kakšna lenoba sem danes.....

clock-img

28.06.2010, 15:27

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

mojškra- jaz nisem iz lj, tako, da ne vem enkrat pa sigurnouser posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

28.06.2010, 15:41

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

to je prva izbira mojega možauser posted image ...sam men pa nekak ne potegne...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

28.06.2010, 16:09

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

urshy- na FB sem ti poslala masage. Če lahko čimprej pogledaš prosim.

urejeno..user posted image

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 16:11

clock-img

Urshy78

pencil-img

1895

Mojškra, jaz lahko pridem na kavico od 12.7. naprej, ko pridem z dopusta. ta teden imam že čisto zasedeno.
potem pa ni problema, z veseljem user posted image kar povejte predloge, se lahko prilagodim. jaz delam do treh.

TIAN 05.11.2010

clock-img

28.06.2010, 16:46

clock-img

BarbiG

pencil-img

1576

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mene pa tok muči tale izbira imena za fantka, da mi gre že ornk na živce... dejte mi pomagaaaaaat, prosim!user posted image

Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. user posted image Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet.

clock-img

28.06.2010, 17:02

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

to je prva izbira mojega možauser posted image ...sam men pa nekak ne potegne...

Men je pa tud Kristjan všeč, lahko pa imaš "najinega", ker ga trenutno (še) ne rabiva: Blaž. Al pa Tibor mi je tud kul, pa Maks - bi čist lepo pasal k mamici in očiju user posted image .
Ja, zdej je pa že res čas, da se odločita...razen, če ne bo to "delo" za med popadki user posted image !!

Jest sem danes še zadnjič urejala za bolniško, pa mal sem jih šla v službo pocrkljat, sredi tedna pa upam, da me dragi odpelje kam na hladno, tud vikend v medvedovi deželi bo dober (če že ne morje), sam da bom lahko kje v senčkici pila ledeno kavico in brala knjigo.

Bejbe, kaj je sedaj z jutrišnjim randijem user posted image ? Midva morava jit uredit ene zoprne zadeve (dediščina) in ne vem, kdaj bom to uredila, pa me zanima kdaj in kje vas dobim, če mi uspe. Moram videt Fargin spuščen bušekuser posted image  in kako kaj Barbkine pupe napredujeta user posted image !!

clock-img

28.06.2010, 17:05

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Sej bo punčka, tko da se ni treba obremnenjevat z imeni za fantka. user posted image Drgač pa so meni všeč imena kot so Gal, Mark, Nik, Jan, Andraž, Vid. Tole mi zaenkrat pade na pamet.

BarbiG, pol morava pa zaščitit imena za najine pupe, če ne bo zoprno na kavo hodit, če bosta naprimer dve Faniki al Špelci user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

28.06.2010, 17:13

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

28.06.2010, 17:30

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Fargi: a vidiš no....tvjemu dragemu je tudi všeč Patrik...to je najina izbira če bi bil slučajno fantek....za punčko pa imava tudi 2 imeni ki sta nama všeč(Isabela, Nika,pa tudi Julija)....mogoče pa res malo pozabi zdej na to, pa bo potem spontano šinilo kaj v glavo,kar bo obema všeč...če ne pa res ko boš rodila...user posted image , meni je všeč tudi Leon,Antonio,Gal,Mark,Ruben...

clock-img

28.06.2010, 17:36

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

hermy, mene jutri ne bo, ker me mami pelje. glede imen mam pa že poln kufer vsega in se ne grem več tega. kar predlagam ni ok.user posted image

To so ti J... user posted image !!! Moj ni predlagal niti enega (pametnega seveda, glupih morje user posted image  En kratek izbor: Brunhilda, Veselka, Genovefa, )...na srečo je vsaj enega našega sprejel!!! Je pa tudi edini, ki ga je, čeprav smo jih imele morje! Sicer bi bile v isti koži!!
Škoda, da se ne vidimo jutri...kdaj pa,...šele, ko boš v dvojini?

clock-img

28.06.2010, 18:01

clock-img

FoxyLady

pencil-img

358

cukica-ČESTITKE ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti čim bolj mirno nosečnost.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem