cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del

clock-img

07.07.2010, 13:09

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

fargi- hiham  tabo še vedno in čakam veelo novičko, drži e pupa

barbi- tudi zate diham, pa upam, da e še malo umirijo, da bo ve po planu

rečno punce

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

clock-img

07.07.2010, 13:15

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

teta m- tudi jaz em imela takšne bolečine zadnijč, ko va škla na morje po 4 urah vožnje oz. meni ni bucopan pomagal, ker so izhajale iz križa v maternico, bolelo 3 dni, edaj je okej, počivaj!a boš dala v albumček kakšno slikici bušija.?

clock-img

07.07.2010, 14:03

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Fargi, jst tud že celo jutro diham s tabo. Mi itak druzga ne preostane, ker imam že 3 ure popadke. Če se kmalu ne nehajo, bom tud jst zavila v P. user posted image Drgač pa Fargi, naj ti čas do poroda hitro mine in s čim manj bolečinami.

Danes pa je dan za praznovanje. Drži seuser posted image

clock-img

07.07.2010, 14:07

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

Teta M- krči se v nosečnosti pojavljajo, kadar jih spremljajo tudi bolečine v križu, pravijo da je bolje vzeti buscopan in definitivno počivati, dokler se ne umiri. Zato Teta M, danes počivaj, vzemi buscopan.

Fargi
- diham, diham, diham in sem že čisto zadihana. Upam, da tebi to gre bolje od rok user posted image user posted image
Barbi- kako ti kaj kaže?

No jaz sem v službi, delovno kot 100 hudičev, sem pa tudi sama na Buskopanih, ker me ledvični kamni malce nagajajo.

clock-img

07.07.2010, 14:13

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

diham, diham tudi jaz za obe !!!

clock-img

07.07.2010, 14:14

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

za dva posta višje se opravičujem, vidim napake, mi nekaj nagaja tipkovnica...

clock-img

07.07.2010, 15:56

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Mojškra in Jona: hvala za informacije, na žalost sem danes 4 ure delala v službi,uvajam punco ki bo namesto mene, sej zdej počivam, pa še jutri bom ležala, proti večeru jutri pa odrineva na dopust....Bom vzela buscopan,da vidim če se bo kaj umirilo,je pa dejansko s križem povezano ja,ker me tudi ta boli zdej že drugi dan.....Koliko buscopanov dnevno pa se lahko vzame?
A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo.....
BarbiG: očitno se tudi pri tebi počasi začenja veselica...no upam da zdržijo tvoje pupe še kakšen dan notri,pa da potem naredite CR po planu..če ne, se je pa puncam očitno mudilo med nas,sej veš, ženske smo firbčneuser posted image
No upam da bo do jutri kaj veselih novic,potem bom odklopljena 10 dni,pa me bo od firbca pobralo,kaj sem zamudila...user posted image

clock-img

07.07.2010, 16:55

clock-img

lučka 25

pencil-img

5268

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

A je kaj novega s Fargi, a katera kaj ve? Jaz že cel dan diham z njo.....

Nič se še ne ve. Me kar dihajmo. user posted image

clock-img

07.07.2010, 17:02

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

teta m- vzameš lahko 3 na dan.

clock-img

07.07.2010, 17:33

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Jona: hvala. Evo zdej ko pridem iz morja bo veliko slikic od bušija,tako da bom dala takrat kakšno gor. Se pa tudi pri meni zdej kr ornk vidi trebuh, tako da že ponosno oblečem kakšno oprijeto zadevo,samo da se ga vidi....user posted image  A si ti dobila že kakšno kilo gor user posted image

clock-img

07.07.2010, 18:16

clock-img

Reby

pencil-img

3844

Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 7.7.2010 18:20:56 >

clock-img

07.07.2010, 18:21

clock-img

S*

pencil-img

3006

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Fargi je rodila sinčka Andraža. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image Čestitke tudi od mene draga Fargi, pa možeku tudi. Andraž, dobrodošel med nami.

clock-img

07.07.2010, 18:33

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIJEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJ

ČESTITKE

clock-img

07.07.2010, 18:39

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

Fargica....čestitke mamica...lepo cartaj svoj zakladek...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

07.07.2010, 18:42

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Fargi, čestitke.

Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

07.07.2010, 18:43

clock-img

zup2

pencil-img

329

Draga Fargi, iskrene čestitke tebi in očku ob rojstvu sinčka Andraža user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!!!

clock-img

07.07.2010, 19:06

clock-img

Tanja_Jes

pencil-img

952

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Fargi, čestitke.

Tanja, ti pa čisto malo še ... komaj čakaš, kajne? ime že zbrano?

Soooonček...kako si ti kaj? Kako Lovro? Nisem dolgo dolgo videla nobene slikce... Zdaj mora biti že pravi fant user posted image user posted image user posted image

Ja res komaj čakam da spoznam svoje dete...čeprav je še en doooolg mesec za počakat, ampak uživam tudi v brcikah user posted image
Ime je pa izbrano user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

clock-img

07.07.2010, 19:31

clock-img

Teta M

pencil-img

964

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Čestitke FARGI,vesela, vesela in srečna zate. user posted image user posted image user posted image
Naj bodo od danes naprej vaši skupni trenutki z novim družinskim članom polni sreče, veselja in smeha. Fenomenalna mama boš.

user posted image

ČESTITKE!!!!!!!

clock-img

07.07.2010, 20:00

clock-img

bit

pencil-img

1211

Fargi... draga moja...tako sem vesela za vaju da končno sitskata malo bitje k sebi. Veliko cartanja vam želim in sedaj uživajte v lepih trenutkih.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 20:06

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Fargi, še tukaj iskrene čestitke za sinekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kmalu se pa boste tudi ve cartale svoje bebijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

07.07.2010, 20:15

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Špegam in da vidim kaj se dogaja.

Fargi...čestitke tudi v mojem imenu. Lepo se cartajte in uživajte v novih lepotah družinskega življenja. Vso srečo želim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Barbi.....držim pesti tudi zate.

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

clock-img

07.07.2010, 20:33

clock-img

jona klara

pencil-img

2530

fargi-iskrene čestitke ob težko pričakovanem dogodku, lepo se cartajte z Andražom in same prečudovite trenutke skupaj vam želim!user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 20:41

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Fargi je rodila sinčka Andraža (50 cm, 3200 g). Čestitke user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

BRAVO MAMI, OČKA IN ANDRAŽ. Čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2010, 20:46

clock-img

mojškra

pencil-img

1396

Teta M- ja 3 x na dan bi lahko vzeli buscopan. Jaz ker imam ledvične napade, pa lahko več, samo se držim raje 2 krat na dan, pa če je res hudo.
Ti lepo jutri počivaj, potem pa uživaj na morju. Pa buscopan kar zraven vzami, če bi imela še krče in bolečine v križu. Lepo čofotaj v vodi, in nujno potem pošlji kakšno slikco bušija :-)

Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve?

Lep večer

clock-img

08.07.2010, 07:50

clock-img

bit

pencil-img

1211

IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Kako pa je naša Barbi G, ali katera ve?

Lep večer

Naša BarbiG je pa v porodnišnici... čaka na preglede in datum za CR. včeraj so jo obdržali notri ko se je šla pokazat. ko bo kaj novega vam sporočim.

Aja   pa dobro in hladno jutro... a ni lepo..user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem