dan
da se še tukaj malo oglasim, da ne boste mislile, da vas ignoriram...
midva končno pobarvala otroško sobo. ma je še kar dobro izpadlo. zdaj je notri kavč, čakava še pohištvo, pa tašča je mojmu obljubiila,da bo naredila neko prevleko za gugalni stol. potem pa samo še posteljico sestavim in dam kakšno fotko gor.
teta m, joj sem te brala, kakšne težave si imela z oso. ti ne privoščim kaj si prestajala, sploh sedaj v nosečnosti, jaz sem pa na čebele alergična.ko me je osa pičila niti ni bilo tako hudo, pa pravijo, da so ose 7x bolj boleče kot čebele. jaz se jih bojim, pa letos jih imamo nenormalno veliko okoli bajte. vsak dan jih pride po 5 v hišo, pol jih pa ven spravi..ubijat jih pa nočem.
jona prav hudo mi je za tvojo prijateljico.to je tako žalostno. jaz sem kar nehala slabe novice brati, ker bolj ko se približuje datum poroda, bolj me je strah da ne bo kaj narobe. pa upam, da ne bo. smo dali preveč skozi.
sem pa danes srečala sosedo v trgovini. ne vem če sem enkrat tu gor pisala, da nosi enojajčne dvojčke in da so ugotovili, da prehaja plodovnica iz enega na drugega in da so jima dr. v porodnišnici predlagali, da naredita splav, da je bolje za njo...in to trije porodničarji in ginekologi...med drugim tudi pušenjak. dali so jima papir za podpisat, potem pa naj se odločita. no, danes je vse ok, oba otroka lepo napredujeta, plodovnice je pri obeh primerno, je pa v 24t. a si moreš zamisliti, da bi šla takrat splav delat (4t nazaj)...uboga reva. koliko sta mogla pretrpeti...no upam, da bo do konca nosečnosti vse ok in da bodo najina pupa in njuna otroka hodila skupaj v šolo...otrok letnik 2010 jih bo veliko pri nas. jupi. pa še taka lepa številka je a ne...
urshy kako si ti, že uživaš v porodniški? in ti praviš da si knedeljček,kaj naj jaz rečem zase, rit imam že tako kot slon glavo. pa še telovadit ne smem nič.
glede ponedeljka, me pa po vsej verjetnosti ne bo. razen če bom mogla nujno v ljubljano. sem imela zadnjič pregled, je vse ok, težki smo že 1kg, srček lepo bije, sem pa malo svojo G spraševala glede MŠ in bolniške, če jo smem obiskovati, pa je rekla, da lahko, dokler me komisija ne dobi. ma zdaj pa ne vem. grem v ponedeljek k svojemu zdravniku, da mi v karton napiše, da lahko hodim v lj, v porodnišnico..ak karkoli bo že napisal. moram pa svojo G tudi poklicat, mi ni dala napotnice za kri, drugi teden bom v 28t, pa baje se takrat dobi injekcijo, če si RH-. je pa res, da sem jo jaz že v 9t dobila, ker sem tolk krvavela. malo je zmedena tale moja G. pa sem ji pojamrala še, da me skrbi moj MV, pa je rekla, da bo kontrolirala, pa ni naredila UZ. bo pa še enega naredila v 32t.ma saj vem, da je preobremenjena, samo...eh dost jamranja. upam, da ne bo tako deževalo, da nas bo spet zalilo kot zadnjič, ker sem sama doma. smo pa zadnjič vreče s peskom obdržali, če bo kakšna nuja...
pupe uživajte v vikendu