cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Barva nogavic

clock-img

19.07.2005, 09:49

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

:)-:)-:)-:)-:)-

Midva sva včeri trefnila ful dobro obleko od Mure, pa še na razprodaji je bla 25.000 SIt ceneje. Tko da če vaši možki rabijo nove obleke se splača pogledat zdaj na razprodajah.

clock-img

19.07.2005, 09:50

clock-img

dinika

pencil-img

308

bele nogavice-teniske
pisane nogavice-čevlji; koliko vem tu barva ni važna

lp:zajcek::zajcek:

clock-img

19.07.2005, 09:53

clock-img

Anonimen

o dinika važna važna. za vsakdanjo nošnjo s kavbojkam ne, za k poslovni al pa poročni obleki pa zeloo!!

clock-img

19.07.2005, 09:54

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ja Tinkatonka, kaj pa ponavljate za nami ;)?
Tudi midva sva ful dober trofla in sicer v Labodu, so imeli še pred razprodajami 20% popust, tako da je bila cena kar solidna.
Srajco ima tako svetlo bež (ali raje umazano belo), kravato pa flurestenčno zeleno z majhnimi bež kvadratki - je hotel biti malo odbit in je res kravata nekaj posebnega (vsak ga bo takoj opazil :)-).
Torej glasovanje se nadaljuje - bež ali sive nogavice????????????????????????????????????????????

clock-img

19.07.2005, 09:56

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Če ima bež čevlje in bež črte v obleki....:bravo::bravo::bravo:.....glasujem za BEŽ nogavice!

clock-img

19.07.2005, 09:57

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Bejba, fluorestenčno zelene z (bež ali brez) kombinacijo.:bravo::bravo::bravo: To bi blo glih prav odbito in bi še bolj zažgal!:bravo::bravo::bravo::bravo:
Resno mislim.
:miska:

clock-img

19.07.2005, 09:57

clock-img

Anonimen

frolescenčno zelene..če hoče bit odbit nej bo do konca. js drgač mojga ne bi pustila tazga na poroko pa še se ubije :)

clock-img

19.07.2005, 10:06

clock-img

SABILA

pencil-img

275

zdej če bo mel res tako kravato še naj ma nogavice, če mu bodo pa nogavice preveč odbite mu pa priporočam bež nogavice kajti kot smo se že prej razpisale čevlji naj pašejo k hlačam, nogavice pa k čevlim

clock-img

19.07.2005, 10:07

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Punce, vse lepo in prav, ampak mojmu tega tud predlagala ne bom ,ker bo takoj za :)-, jaz pa v jok in na drevo :)-. Saj sama kravata pa kar v redu pride,kakor sem se bala da bo ful smešno izpadlo. Je lepa kombinacija, zelena je letos moderna, pa še drugačen bo od drugih ženinov. Tko, da to mi je ok, nogavice....to bo pa po moje kar bež.

clock-img

19.07.2005, 10:10

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Vse barve se morajo ujemat, pa nogavice temnejše od hlač in čevlji tudi. To vedno dobro zgleda. Seveda je lahko tudi drugače, če hoče kdo poseben stil furat :). Marsikaj se da uskladit, je pa veliko odvisno od odtenkov.

clock-img

19.07.2005, 10:11

clock-img

Žirafca Helena1

pencil-img

376

Kaj nas pol sprašuješ za mnenje? Dej mi njegovo številko, mu bom jaz predlagala, ker bo res dobr zgledal!:)
:miska:

clock-img

19.07.2005, 10:12

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Od sivih (verjetno je take težko dobiti) do črnih.

clock-img

19.07.2005, 10:15

clock-img

Tiki

pencil-img

625

Bež, pa odtenek čim bolj podoben čevljem. Osebno mnenje :).

clock-img

19.07.2005, 10:16

clock-img

SABILA

pencil-img

275

bejba zakaj :(( sej na slikah se nebodo vidli zelene nogavice, pa veš kok bi blo to fajn sem 100% da bi se tudi o zeleni kravati in nogfavicah zelo veliko in še dolgo govorilo, ase nebi tvoja/vajina poroka nikol pozabla.

jst bi pa bla takoj za to, moj je musliman in njihova barva je zelena, in kot sem rekla ženin je s tem nekaj posebnega ker večina prisega na stare klasične navade

clock-img

19.07.2005, 10:16

clock-img

SABILA

pencil-img

275

bejba zakaj :(( sej na slikah se nebodo vidli zelene nogavice, pa veš kok bi blo to fajn sem 100% da bi se tudi o zeleni kravati in nogfavicah zelo veliko in še dolgo govorilo, ase nebi tvoja/vajina poroka nikol pozabla.

jst bi pa bla takoj za to, moj je musliman in njihova barva je zelena, in kot sem rekla ženin je s tem nekaj posebnega ker večina prisega na stare klasične navade

clock-img

19.07.2005, 10:37

clock-img

rija

pencil-img

15589

z obojim, če smo dosledni. pa ne sme nosit nogavic (pod obleko) ampak dokolenke. tak je protokol. če že gledamo na vse MUST HAVE.

clock-img

19.07.2005, 10:39

clock-img

rija

pencil-img

15589

siva pa peščena? a-a. siva, z drugimi odtenki sive, črna. za moškega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem