Zdravo punce!
Mmmm kak fajni zajtrk 5ra8, jaz pa ravnokar razmišljam kaj si naj nardim.. no sam nimam vsega tega doma.. tak da tole ne bo šlo
Sicer oa vedno bolj ko gledam v hlavilnik ugotavljam, da bom mogla v trgovino, kr drugač boma še za kosilo lačna
Včeraj sma šla malo pogledat na Celjski sejem in o moj boooog zaljublja sem se v eno pohištvo za v dnevno sobo. In še sreča, da se je moj tudi, ker je pa res uf.. prekrasno. In glih samo to še nama manjka v stanovanju. Pač zdaj mama tv na kr enem starem regalu pča na vsaki strani 2m prazne stene.. no v enem kotu je roža v drugem pa hrček v kletki
Bo treba jih mal poklicat, kr nardijo po naročilo, ampak bo pa po mojem tudi cena kar zanimiva, ker majo omare z električnim zapiranjem in odpiranjem. Ampak to je to! In to bo! Upam no
Na smejmu sicer nisma nič kaj zapravljala, razen nekih malenkosti, ki so namenjene bolj čiščenju.
Ampak sma pa včeraj kupila voziček!! In sem ful vesela. No odločla sma se že kr pred časom, da boma kupla rabljenega, ker bolj kot sm se z vsemi že izkušenimi pogovarjala, bolj sem ugotovila, da bo novi brez veze, če lahko dobim kje cenejšega in dobro ohranjenega. Namreč odločla sma se da športni voziček kupima posebej, takega fajn zložljivega in lahkega, za recimo od 6ga meseca naprej.
No tudi ta voziček je bil rabljen le 7 mesecev in je res super ohranjen. Sivo oranžen, košara, športni del, torba, dežniček, pregrinjalo tako, pregrinjalo ovako - v glavnem ful opreme. Lepa velika kolesa primerna za makedam. Edino lupinico morma še kupit posebej. Sma pa ga kupla od kolegov in res za smešno ceno.. 70€
Je že nasplošno bil cenejši, ker pač ni kupljen v Sloveniji, oz. se ga pri nam sploh ne da dobit..
Skratka voziček je kul in vesela sem, da že imama prvo stvar za najinega malega junaka, čeprav je malce hitro. Ampak je blo treba zagrabit priložnost.
Tak zdaj pa dost čvekanja za mene, prvo v trgovino, pol nekaj pojest pol pa učiiiiiiittt
v petek me čaka izpit. Smrk smrk