Živjo punce,
no, tudi nas so se lotili prehladi. Moža je čist povozilo, je dobil vročino, pa kašlja, ... in seveda je obležal. Ta miceni tudi iz noska teče, pa ena učka se je vnela, vročine na srečo nima. Sem jo k mami peljala, da ne bo v vrtcu česa prenašala. Mene se nasrečo še ni nič prijelo. Me sicer boli glava, ampak se ne dam. Bom danes na čajčkih.
IZVIRNO SPOROČILO: _tina
sem se v prvi nosečnosti zredila 30kg in ko sem imela plus 27kg je rekla kile so v redu, jaz pa: ja malo preveč jih je
ona pa nič hudega. pa vsi težijo, da se nosečnica ne sme toliko zrediti. sej nočem, da mi teži ampak ne more rečt, da je pa v redu, no...
Jaz sem se zredila za +17, pa mi je nova g. rekla, da bova mal pazili v tej nosečnosti na zastajanje vode, pa nisem bila nič otečena in na sladkorno, ker je bila punčka 4200g težka (rojena 3 dni čez rok). Se mi je zdelo lepo. V prvi nosečnosti se ni noben niti mal ukvarjal z mojimi kg in pa težo otročka.
No, jaz sem mela pa prvi pregled v 9. tednu, pa ker sem povedala, da grem na nuhalno, me je na naslednji pregled naročila v 17. tednu. Glede na to, da je vse ok, me to nič ne moti.
ceste Pri nas je kar ok. Je šolska pot čez polje in tam na srečo ni avtomobilov, razen kakšen traktor pripelje vsake toliko. Se mi je pa zgodilo nekaj, kar še zdajle komaj dojamem. Par dni nazaj se peljem po cesti iz Domžale proti Mengšu - čez polje, kjer ni pločnika - in kar naenkrat pred sabo vidim dve punci stari cca 12 let, kako na easy rolata po tej prometni cesti !!!!!! A res nimata nič soli v glavi? Tiste, ki poznate to cesto, vsete, dani ravno za šport in rekreacijo.
5ra8 sem tako lačna postala ob pogledu na tvoj zajtrk.
rožica86 srečno na nuhalni
Za vse , ki vam zdravje nagaja en topel

.
čau čau