Hej punce živjo,
evo da se spet samo pofočkam. V službi sploh nimam časa niti pisat, kaj šele brati. Očitno bodo vse zadnje atome moči scuzali iz mene preden grem.
IZVIRNO SPOROČILO: Eva07
A je katera že čutila
pol so pa kar "izginil". To se men dogaja, so bli zdaj pa nič več ne čutim. In saj veste potem pa misli premlevajo vse sorte stvari, večinoma slabe scenarije...
Tako je pri meni, enkrat ful čutim, potem pa tudi po 14 dni nič. Mi je ravno včeraj G rekla, da je to čisto normalno in naj se ne sekiram, ker bo tako ali tako še ful brcanja. Je pa res prijetno, ko začutiš malo ščemenja v trebuhu
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
Kako smo sedaj z vozički? Ga ima že katera? Mislim tista, ki bo kupila novega
Midva še kar nisva odločena kterega bi vzela.
Mi2 bova najbrž kar Baby boom vzela, ker bo voziček večinoma spodaj v bloku, kjer pa tako ali tako nikoli ne veš kdo ga bo sunil. So mi pa tudi lepi, edino za lupinico me malo skrbi, saj je kar precej težka- cca 4kg. Od Maxi cosi je povprečna teža lupinice 3,2 kg. Mogoče bo katera povedala še svoje izkušnje z lupinicami.
Mutsy tvoj voziček pa pa TOP

Tudi jaz bi vzela tega, če bi le imela prostor za shranjevanje. Barva je tudi super. Je pa precej velik, ko se zloži??? Vsaj po tvojih slikcah v albumu sodeč.
No lepo se imejte.