Dan
Vidim, da ste ok; jaz tudi
Mladiček raste, zdaj že kar močno brca, luštno je
Men je trebuh že zelo napoti, sploh ne vem kaj bom februarja in marca
Tavečji spi, jaz bom mogoče šla do konca sliko na steno pobarvat, potem pa skuhat. Danes bodo dunajski + riž z grahom; moj je najbolj srečen, ko ma dunajske za kosilo, tamali pa ko je riž z grahom; jaz sem z obojnim zadovoljna, tako da bo volk sit in koza cela
Počivanje... Seveda ne škodi, če počivamo; ampak včasih pač ne moremo in pomoje tudi škodi ne. Jaz recimo že ne morem. Cel dan letam za Nalom, ma ni šans, da bi lahko kaj počivala
Popoldne ko pride moj, bi lahko, samo gremo pa ven, če je le lepo vreme. Pogrešam pa počivanje, o ja, to pa zelo... Izkoriste še zdaj, ko še lahko, potem ste dobre za par let
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie
Punce a katera ima al pa je slišala za tole:
http://www.da-da.si/node/22
Bi mal pršparala, k še nisem tok huge, pa bi si kej tazgala kupla, da mi ni treba še novih hlač. Kaj mislite?
Jaz sem imela to prvič; sem si sama doma naredila. Prav fajn je blo, poleti seveda. Zdaj me pa preveč zebe, da bi to nosila. Sicer mam nekaj daljših sp. majic, ampak glede na moj velik trebuh, tak dolgih pa spet ne

Moram met nosečniške hlače, da mam trebuh in ledvice fajn na toplem, drugače mi slej ko prej kaj ven pogleda, ko se sklanjam za tamalim... Če je pa tak mrzlo