Hey hey :-). Evo še en lep pozdrav od mene. Končno mam tudi jaz malo časa, da še kej napišem, sej berem vas pa redno. U glavnem, tudi mi smo bili v petek v Austriji. Moram rečt - čista zmaga. Zapravli smo kr nekja € (preveč

) ampak se je splačalo. Tudi sama sem si v živo ogledala te Hauck-ove vozičke v Toysu in še najbolj mi je sedel ta Apollo 4 in cenovno zeloo ugoden, čeprav mislim da to ne bo ta pravi izbor. Še vedno kolebam med
Peg Perego GT3 in pa
Chicco S3. Oba moram v živo sprobat. GT3 sem že (mi je pri srcu), Ciccota pa še ne, tk da bo treba počasi v akcijo. Otroka sta blila v Toysu itak čist zdrogirana od količine ponudbe

, tako da sem ju komaj spravila od tam - seveda vsakega z svojim Lego izborom. Potem pa Ikea. Mislim da smo bili tam kr ene 4 ure in nabavli kar nekaj dekoracije za našo hiško. Sem bla pa kr mal utrujena zvečer, ko smo prišli domov. Bom pa po vsej verjetnosti letos še enkrat odtavala tja po darila - se kr splača.
Srečanje - mene žal ne bo - naša babi praznuje 70.let, zvečer pa grem še na koncert Tabujev, tk da žal...pa drugič. Bom pa budno spremljala vaše poročanje

.
Danes sem pa dopolnila točno
20 tednov

. Tako, zdaj pa veselo v drugo polovico nosečnosti. In točno čez en teden morfologija. To pa že res komaj čakam, da vidim kaj nosim pod srčkom. Sej ne morem verjet kako čas beži. Žurka v trebuščku je pa že kr konkretna - res me lepo brca in takrat sem dobesedno "in heaven".
Kile...ups...bom tiho...too much sem jih nabrala, kljub normalnim obrokom...in veliik čokolade

...ma ne bom sekirla (še ne

)...upam da ne bom kregana na pregledu. Sej drugače sem še vedno ok, problem je samo v tem, da sem jih kar "na enkrat" pridelala "too much" (...beri 4 v enem mesecu in res ne vem od kod).
Lepo mi bodite...se beremo... pa pa

.