Ola, se samo na hitro pofočkam, ker sem ful v gužvi.
Zjutraj sem najprej zaspala, potem sem šibnila na faks na govorilne ure, ampak sem šla SPET samo na uro gledat
... mislim, no comment... sem pa pila danes najcenejšo kavo v lajfu (pa ne iz avtomata).... pri kolegici v službeni menzi (bela kava 70 centov, hebemu, sej ni čudno, da javna uprava skos kofeta, če je pa tolk poceni
... šala mala, da ne bi katera kaj zamerila slučajno)... potem sem imela še en bon od H&M za vnovčit, preden mi propade, pa sem si kupila eno tuniko... zdaj pa sem vsa premočena prišla domov in grem skuhat kosilo. Danes bodo špageti in solata, ne da se mi nekaj coprat za štedilnikom.
Tanjuši, trkam, nobenih čudnih izcedkov, vse ok, sem se pa prej na troli tolk ustrašila,
mislim, eni pa reeeees vozijo to trolo, kot da bi vreče krompirja peljali, ne ljudi, no. Je bila una tastara trola, z lesenimi sedeži, in je kreten tako na trdo zapeljal čez ležečega policaja, da me je ful zabolelo dol v trebuhu od sunka.
In me je potem še ene pol ure bolelo, zdaj je pa ok. Saj tole skuham, potem grem pa malo ležat. Ma, dobro da sem bolj zadaj sedela, če ne bi šla do njega pa ga nazjala ko ne vem kaj. Pol je še ena nona padla skor, ker je tako na hard zabremzal, hb jo je gospodzraven nje za roko ujel... ma brez komentarja ostaneš, no.
Tko, nosečke moje, ostanite v cvetju, upam, da vas tole deževno vreme ne zamori preveč, pa se beremo kaj.