Punce živjo,
šele danes sem se uspela priklopit na RR, ker me je včeraj skoz ven metalo. Sem napisala en tak malo daljši post (ker so ponavadi bolj kratki tile moji prispevki), pa je bil ves trud zaman, ker mi je javljalo napake. Upam, da mi danes uspe
- materinska šola: tudi jaz grem v januarju, ker jo v ZD v Domžalah decembra ne organizirajo. Tako ali tako pravijo, da je najbolje, da greš okoli 7.meseca (razen če te porod prej ne preseneti
)
- zimski pajac: jaz ga bom kupila šele za naslednjo zimo. Se mi zdi, da bom tako ali tako do konca marca notri v stanovanju, aprila pa zna biti že precej topleje. Pa glede na to, da bom imela globoko košaro, pa še kakšno dekco, ne vidim potrebe po tem. Moram pa prav pogledat, kakšne pajacke bodo imeli v Lidlu.
- tinkapobalinka: no tele napake je meni javljalo včeraj, za znoret.
- zobne paste in dlesni: jaz prisegam samo na Sensodyne zobno pasto in pa zobno ščetko Curaprox ultra soft. Sem imela že prej ful občutljivo sklenino, sedaj mi pa še dlesni nagajajo in edino ta kombinacija mi še pomaga. Tudi zobje so precej manj občutljivi, te Aquafresh in Colgate zobne ščetke so meni čisto pregrobe.
- 5ra8 lahko me dodaš na seznam za naslednji pregled in sicer 5.12., pa leta so 26
še zaenkrat
- sladkor in test: a to vsako nosečko testirajo? Meni moja G ni nič omenila, da bi mogla kakšen sladkor piti in se testirati....a ni tako (pa ne me narobe razumeti ampak tako sem slišala), da ponavadi močnejše ženkse testirajo če imajo to sladkorno??
-hrana: nekaj najboljšega, kar trenutno obstaja- vseeno je kaj je, samo da je
trenutno so mi TOP taščini domači piškoti.
Drugače bo pa danes za kosilo ričet + kruh.
No samo, da se še pohvalim, da bo ta petek prvi dan, ko bom kupovala za mojo bebico
komaj čakam.
Čimbolj suh in lep dan še naprej.